Πώς να κλείσεις το ξυπνητήρι στο iPhone ενός μέλους της οικογένειας από το δικό σου iPhone

iphone, Πώς να κλείσεις το ξυπνητήρι στο iPhone ενός μέλους της οικογένειας από το δικό σου iPhone

Σίγουρα στο παρελθόν έχετε ενοχληθεί από το ξυπνητήρι που έχει βάλει κάποιος άλλος από την οικογένεια στο iPhone του. Σε περίπτωση που το τηλέφωνο δεν είναι προσβάσιμο και ο ιδιοκτήτης του δεν μπαίνει στον κόπο να το απενεργοποιήσει, υπάρχει κόλπο να το κάνετε εσείς.

Αν διαθέτετε iPhone ή iPad, τότε πρέπει απλώς να πείτε “Hey Siri, απενεργοποιήστε το ξυπνητήρι στο iPhone του τάδε”. Η Siri θα σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να σταματήσετε το ξυπνητήρι που χτυπάει στο iPhone του συγκεκριμένου ατόμου, στο οποίο μπορείτε να απαντήσετε με “Ναι” ή “Όχι” ή μπορείτε να πατήσετε τις ίδιες δύο επιλογές στην οθόνη. Και ο θόρυβος θα σταματήσει.

Αυτή η δυνατότητα, βέβαια, λειτουργεί μόνο εάν η συσκευή ανήκει σε άτομο που περιλαμβάνεται στην ομάδα Οικογενειακής κοινής χρήσης και αυτό το άτομο ταυτίζεται στην Οικογενειακή κοινή χρήση με το όνομα που χρησιμοποιείτε στο αίτημα Siri. Ακόμα, και οι δύο συσκευές πρέπει να είναι συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Smartphones Apple Chip iPhone

iPhone 16 Pro: Θα είναι το chip A18 Pro το πιο γρήγορο του κόσμου;

Το να στεφθεί ένα smartphone το πιο γρήγορο του κόσμου είναι σίγουρα ένας πολύ ελκυστικός τίτλος που οι top εταιρείες θέλουν να κατακτούν.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.