Προβλήματα στις επιδόσεις των παιχνιδιών προκαλεί η τελευταία ενημέρωση των Windows 10

Η Microsoft αναγνώρισε ότι η προαιρετική ενημέρωση, στην έκδοση 1809 των Windows 10, η οποία κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα, προκάλεσε μερικά σφάλματα. Τα διάφορα προβλήματα αντιμετώπισαν μόνο οι χρήστες που βιάστηκαν να αναβαθμίσουν την έκδοση του λειτουργικού τους. Κι αυτό, διότι το build 17763.348 (KB4482887), ήταν διαθέσιμο μόνο μέσω της αναγκαστικής λήψης των ενημερώσεων των Windows 10.

Η ενημέρωση αυτή περιέχει μια μεγάλη λίστα από bug fixes, αλλά από ότι φαίνεται πέραν των διορθώσεων προκαλεί και ένα καινούργιο σφάλμα. Εξαιτίας αυτού του σφάλματος, αρκετά PC games, παρουσιάζουν αισθητή μείωση επιδόσεων.

Στις σημειώσεις έκδοσης του build 17763.348, η Microsoft αναφέρει ότι ύστερα από την εγκατάσταση της ενημέρωσης KB4482887, οι χρήστες ενδέχεται να παρατηρήσουν μειωμένη επιδόσεων σε διάφορα παιχνίδια, τόσο επίπεδο γραφικών, όσο και σε επίπεδο χειρισμού. Θέλοντας να δώσει ένα παράδειγμα, η Microsoft αναφέρθηκε στο Destiny 2.

Ο Tom Warren, Senior Editor του Verge, επιβεβαίωσε ότι βιώνει “τρελές πτώσεις FPS” σε παιχνίδια όπως το Destiny 2, και το Apex Legends. Προς το παρόν, ο μόνος τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα είναι η κατάργηση αυτής της ενημέρωσης. Ωστόσο, η Microsoft αναφέρει ότι θα παρέχει μια λύση σε μία επερχόμενη ενημέρωση, και παροτρύνει τους χρήστες να μην πραγματοποιούν χειροκίνητο έλεγχο ενημερώσεων.

Η διάθεση του πολύτιμου bug fix αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη, στις 12 Μαρτίου.

Σε περίπτωση που έχετε εγκαταστήσει την εν λόγω ενημέρωση, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα, για να την καταργήσετε.

Πηγαίνουμε στις “Ρυθμίσεις”, μπαίνουμε στη “Ενημέρωση και ασφάλεια”, και κάνουμε κλικ στην “Προβολή ιστορικού εγκατεστημένων ενημερώσεων”.

Μετά, πατάμε στην “Κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων”.

Εντοπίζουμε την ενημέρωση “KB4482887”, η οποία λογικά θα είναι στην κορυφή, την επιλέγουμε, και κάνουμε κλικ στην “Κατάργηση εγκατάστασης”. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μετά την κατάργηση της ενημέρωσης, πρέπει να κάνουμε επανεκκίνηση του υπολογιστή.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software LinkedIn Social Media

Linkedin: Δημιουργεί νέα πλατφόρμα για ελεύθερους επαγγελματίες

To LinkedIn δημιουργεί νέα πλατφόρμα για Freelancers Marketplace που θα επιτρέπει τους επιχειρήσεις να βρίσκουν, να συνδέονται με ελεύθερους επαγγελματίες.

Software Twitter

To Twitter σχεδιάζει τη νέα λειτουργία των Super Follows

To Τwitter ανακοίνωσε πρόσφατα το ενδεχόμενο λανσαρίσματος μιας νέας λειτουργίας, των super follows.

Software Facebook

Νέα καμπάνια του Facebook προς τους κατόχους iPhone

Με τίτλο “Good Ideas Deserve to be found”, το Facebook προσπαθεί να πείσει τους κατόχους iPhone να επιτρέπουν τη συλλογή δεδομένων.

Software

Αποκτήστε δημοφιλές λογισμικό Windows 10 Pro με €7.31 και Office 2016 Pro με €17

Συνεχίστε δυνατά τη χρονιά με νέο λογισμικό και τσιμπήστε τα καλύτερα deals σε κλειδιά για Windows και Office, λογισμικό Anti-Virus και άλλα Security apps με εκπτώσεις 44.1% και 37.9%.