Python Programming and Git Certification Bundle: Ηρθε για να σε κάνει ειδικό

, Python Programming and Git Certification Bundle: Ηρθε για να σε κάνει ειδικό

Το Python Programming and Git Certification Bundle περιλαμβάνει αρχάρια και προχωρημένη εκπαίδευση για το πώς να χρησιμοποιήσετε την Python για να κωδικοποιήσετε όλα τα μεγάλα πρότζεκτ προγραμματισμού σας.

Επιτέλους συνέβη! Μετά από χρόνια χτυπήματος στην πόρτα, η Python είναι πλέον η πιο δημοφιλής γλώσσα προγραμματισμού στον κόσμο.

Η ολλανδική εταιρεία Tiobe έχει καταγράψει τη δημοτικότητα όλων των κλάδων κωδικοποίησης για πάνω από 20 χρόνια, με δύο δεκαετίες Java και C να ελέγχουν την κορυφή του πίνακα κατάταξης της έρευνας. Αλλά μετά από χρόνια σταθερής ανόδου, η Python ανέτρεψε τελικά τον βασιλιά αυτόν τον μήνα, κερδίζοντας την πρώτη θέση στην κατάταξη Tiobe.

«Η Python… έχει ωριμάσει. Η ευκολία εκμάθησης, ο τεράστιος όγκος των βιβλιοθηκών και η ευρεία χρήση του σε όλους τους τομείς, την έχουν κάνει τη δημοφιλέστερη γλώσσα προγραμματισμού σήμερα », ανέφερε ο Tiobe.

Μπορείτε να μάθετε γιατί είναι πλέον η κορυφαία στο είδος της αγοράζοντας το The Python Programming and Git Certification Bundle, τώρα σε έκπτωση πάνω από 90% (μόλις 28,99 $) από τις προσφορές της TNW.

Σε εννέα μαθήματα που περιλαμβάνουν σχεδόν 30 ώρες περιεχομένου, οι μαθητές μπορούν να μάθουν την Python από την αρχή, μαθαίνοντας τα πάντα από τα βασικά έως τα πιο προηγμένα κόλπα παραγωγικότητας και αποδοτικότητας για να γίνουν πιστοποιημένοι ειδικοί σε αυτήν την ευέλικτη, εύχρηστη γλώσσα κωδικοποίησης.

Ο προγραμματισμός Python για αρχάριους ξεκινά τη μάθηση, με σωστές βάσεις για την κατανόηση και τη χρήση της Python στα δικά σας προγράμματα προγραμματισμού. Είναι σχεδιασμένο για αρχάριους και εστιάζει στο να καταλαβαίνουν οι χρήστες πώς να γράφουν καθαρό κώδικα Python και τι σημαίνουν όροι όπως αφαίρεση, ενθυλάκωση, κληρονομικότητα και πολυμορφισμός.

Τα Python Object-Oriented Programming for Beginners και Python Package Management and Virtual Environments διευρύνουν αυτήν την εκπαίδευση, δίνοντας βάση σε θεμελιώδεις έννοιες όπως μεταβλητές, τύπους δεδομένων, δηλώσεις υπό όρους/βρόχους και άλλα.

Με τα θεμέλια στη θέση τους, η Python Advanced Concepts μπαίνει στον τομέα των ειδικών, εξερευνώντας περιοχές κωδικοποίησης με την Python, δημιουργώντας εφαρμογές σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας έννοιες προηγμένου επιπέδου. Αυτό το μάθημα εμπλέκεται επίσης με τη μηχανική μάθηση και στον βασικό ρόλο της Python σε αυτόν τον εκρηκτικό τομέα.

Και επειδή καμία γλώσσα κωδικοποίησης δεν μπορεί να σας βοηθήσει εάν δεν μπορείτε να διατηρήσετε το δικό σας έργο ευθεία, αυτό το πακέτο διαθέτει επίσης μια σειρά μαθημάτων χρήσης του Git, ενός από τα κορυφαία περιβάλλοντα λογισμικού για την παρακολούθηση αλλαγών σε μια κατασκευή. Έτσι, πολλοί άνθρωποι θα μπορούν να εργαστούν σε ένα έργο με ασφάλεια ή ένας προγραμματιστής θα μπορεί να παρακολουθεί τις αλλαγές και πιο εύκολα να επιστρέψει και να διορθώσει προβλήματα.

Συνήθως όλα τα μαθήματα που βρίσκονται στο The Python Programming and Git Certification Bundle κοστολογούνται στα 1.800 $. Τώρα πωλούνται σε ένα κλάσμα αυτού του συνόλου, έως μόνο 28,99 $.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Spotify

Το Spotify ξεπέρασε επίσημα τα 200 εκατομμύρια premium συνδρομητές

Το Spotify δημοσίευσε την οικονομική του έκθεση για το τελευταίο τρίμηνο του 2022, σύμφωνα με την οποία είχε 205 εκατομμύρια συνδρομητές επί πληρωμή στο τέλος του έτους.

Software Apple

Apple Support: Έρχεται και στην Ελλάδα και μάλιστα στα ελληνικά

Από σήμερα, η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη σε χρήστες σε 118 νέες περιοχές και σε αυτήν έχουν προστεθεί τρεις νέες γλώσσες υποστήριξης.

Software Battery Facebook Meta

Το Facebook αδειάζει την μπαταρία των κινητών

Ο πρώην υπάλληλος του Facebook, George Hayward, αποκάλυψε ότι το Facebook μπορεί να αδειάσει την μπαταρία στα κινητά τηλέφωνα των χρηστών του επίτηδες.

Software App Store Apple iPhone

App Store: Αύξηση τιμών σε 14 χώρες σε ολόκληρο τον πλανήτη

Οι τιμές του App Store αυξάνονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε άλλες 13 χώρες ολόκληρου του πλανήτη από τις 13 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε σήμερα η Apple.