Η Samsung επεκτείνει το οικοσύστημα ευεξίας με πιο συνδεδεμένες και ποικίλες υπηρεσίες υγείας

samsung, Η Samsung επεκτείνει το οικοσύστημα ευεξίας με πιο συνδεδεμένες και ποικίλες υπηρεσίες υγείας

Η Samsung Electronics παρουσίασε μια σειρά νέων εργαλείων ενόψει του Συνεδρίου προγραμματιστών Samsung 2022 (SDC22) που θα βοηθήσουν τους προγραμματιστές και τα communities να διαμορφώσουν συνήθειες υγείας, ευεξίας και ασφάλειας για τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Αυτά τα εργαλεία περιλαμβάνουν το πρόγραμμα Samsung Privileged Health SDK για επιλεγμένους συνεργάτες, το Fall Detection API για την υποστήριξη της ασφάλειας των χρηστών, τη νέα ολοκληρωμένη ερευνητική λύση της Samsung για προγραμματιστές εκπαίδευσης, κλινικής και υγειονομικής περίθαλψης, καθώς και συνεχείς ευκαιρίες για συνεργάτες με το Health Connect.

Samsung Privileged Health SDK: Προώθηση της προληπτικής ασφάλειας στην οδήγηση

Συνεργαζόμενη με επιλεγμένους ηγέτες του κλάδου για την ανάπτυξη εξατομικευμένων υπηρεσιών υγείας, η Samsung προσφέρει ολοκαίνουργια προληπτικά εργαλεία για να κάνουν τους δρόμους ασφαλέστερους, εντοπίζοντας πρώιμα σημάδια κόπωσης και άγχους του οδηγού.

Η συνεργασία της Samsung με την Tobii, έναν παγκόσμιο ηγέτη στο eye-tracking και στον υπολογισμό της προσοχής που αναπτύσσει λογισμικό για την παρακολούθηση της υπνηλίας, αποτελεί ένα από αυτά τα εργαλεία. Ακόμα, το Privileged Health SDK της Samsung επιτρέπει στην Tobii να αντιλαμβάνεται τον καρδιακό ρυθμό σε πραγματικό χρόνο που καταγράφεται από τους αισθητήρες Galaxy Watch και να τους επεξεργάζεται για να προσδιορίσει το επίπεδο υπνηλίας του χρήστη. Επίσης, η Harman, ηγέτης στην τεχνολογία συνδεδεμένων αυτοκινήτων, τις καινοτομίες ήχου και τις λύσεις IoT, παρουσίασε πρόσφατα το Ready Care, μια ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη λύση για την ασφάλεια και την άνεση του οδηγού για την αίσθηση της καμπίνας αυτοκινήτου. Εκτός από την απόσπαση της προσοχής, την κούραση και την αίσθηση ζωτικής σημασίας, οι χρήστες μπορούν να επιτρέψουν στο Ready Care να μετρήσει το γνωστικό φορτίο και το επίπεδο άγχους και μπορούν να παρέχουν προτάσεις για εναλλακτικές διαδρομές για τη μείωση του άγχους του οδηγού.

Υπηρεσίες Ευεξίας: Νέο API ανίχνευσης πτώσης για βελτιωμένες δυνατότητες ασφάλειας

Οι υπηρεσίες ευεξίας της Samsung παρέχουν διεπαφές API που επιτρέπουν σε προγραμματιστές και τρίτα μέρη να αξιοποιήσουν τους ισχυρούς αισθητήρες και τους αλγόριθμους του Galaxy Watch για ακόμη πιο ακριβείς και προηγμένες λειτουργίες ευεξίας. Η Samsung εισάγει ένα νέο API στο οικοσύστημα που προσφέρει ρυθμιζόμενη ευαισθησία για ανίχνευση πτώσης, ενισχύοντας την προληπτική ασφάλεια.

Ερευνητική λύση από άκρο σε άκρο: Επιτάχυνση της ιατρικής υπηρεσίας και της έρευνας

Η Samsung εισάγει επίσης ένα έργο ανοιχτού κώδικα που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που συνδυάζουν SDK, σύστημα υποστήριξης και πύλη για μια ποικιλία εφαρμογών υγείας. Αυτό το σύνολο εργαλείων υγειονομικής περίθαλψης όλα σε ένα ενδυναμώνει την έρευνα και τις κλινικές εμπειρίες — ξεκινώντας από το επίπεδο προγραμματιστών — παρέχοντας προηγμένες πληροφορίες μέσω των ρολογιών και φορητών συσκευών Galaxy για την υποστήριξη της ιατρικής έρευνας σε ιδρύματα, νοσοκομεία, κέντρα ευεξίας και όχι μόνο.

Υπάρχουν επίσης ευέλικτα πρότυπα ερευνών για την ικανοποίηση των συνεχώς μεταβαλλόμενων αναγκών των οργανισμών. Από εκεί, τα σχετικά δεδομένα και οι πληροφορίες συλλέγονται πιο εύκολα από φορητές συσκευές, ενώ οι συμμετέχοντες καθοδηγούνται με χρήσιμες πληροφορίες σε όλη τη διαδικασία. Στη συνέχεια, τα κρυπτογραφημένα δεδομένα των συμμετεχόντων μεταδίδονται στο σύστημα υποστήριξης, όπου οι κοινότητες υγείας και ιατρικής παρακολούθησης και ανάλυσης των συλλεγόμενων πληροφοριών για να ενημερώσουν τα σχέδια θεραπείας ασθενών, την επερχόμενη έρευνα και πολλά άλλα.

Health Connect: Μεγαλύτερες πληροφορίες και έλεγχος δεδομένων

Το Health Connect, που ανακοινώθηκε σε συνεργασία με την Google την άνοιξη του 2022, προσφέρει στους προγραμματιστές ένα ενιαίο σύνολο API που επιτρέπουν την απρόσκοπτη δημιουργία νέων εμπειριών φυσικής κατάστασης και υγείας. Επί του παρόντος διαθέσιμο σε έκδοση beta, το Health Connect προσφέρει στους χρήστες κεντρικούς ελέγχους απορρήτου που διευκολύνουν την παροχή άδειας στις εφαρμογές υγείας και φυσικής κατάστασης με τις οποίες θέλουν να μοιράζονται τα δεδομένα στη συσκευή τους. Τώρα, η Samsung Health και η Fitbit, μαζί με κορυφαίες εφαρμογές υγείας και φυσικής κατάστασης, συμπεριλαμβανομένων των Leap Fitness, MyFitnessPal και Withings, έχουν υιοθετήσει το Health Connect για να επιτρέψουν μια πιο εντυπωσιακή και ολιστική εμπειρία ευεξίας. Και με την άδεια ενός χρήστη, οι προγραμματιστές εφαρμογών μπορούν να αξιοποιήσουν ορισμένα δεδομένα που μοιράζονται μέσω του Health Connect για χρήση στις δικές τους εφαρμογές, προκειμένου να παρέχουν στους χρήστες μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της υγείας τους.

Η Samsung δεσμεύεται να προσφέρει στην κοινότητά της — συμπεριλαμβανομένων χρηστών, τρίτων, προγραμματιστών και όχι μόνο — βελτιωμένα εργαλεία και πόρους για να δημιουργήσει και να επωφεληθεί από πιο συνδεδεμένες και ποικίλες υπηρεσίες υγείας. Ως μέρος των πρωταρχικών πρωτοβουλιών ευεξίας της Samsung, η εταιρεία θα συνεχίσει να προσφέρει ένα εκτεταμένο οικοσύστημα – για το οποίο η κοινότητα της Samsung θα ακούσει περισσότερα κατά τη διάρκεια του SDC22 – που δίνει στους χρήστες περισσότερες πληροφορίες και πληροφορίες για την υγεία και την ευημερία.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.