Samsung Expert RAW: Έρχονται δύο νέες δυνατότητες με την επόμενη ενημέρωση

samsung expert raw, Samsung Expert RAW: Έρχονται δύο νέες δυνατότητες με την επόμενη ενημέρωση

Δύο νέα χαρακτηριστικά για την εφαρμογή κάμερας Expert RAW ανακοίνωσε η Samsung. Αυτά θα είναι διαθέσιμα στους χρήστες με την επόμενη ενημέρωση.

Πρώτον, θα έρθει η λειτουργία Custom Preset, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν τις προσαρμοσμένες ρυθμίσεις της κάμερας και να τις χρησιμοποιούν για να τραβήξουν ξανά φωτογραφίες.

Δεύτερον, το μενού Save Format θα επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν τις λήψεις που τραβήχτηκαν μέσω της εφαρμογής Expert RAW σε μορφή RAW ή JPEG. Αυτήν τη στιγμή, η εφαρμογή αποθηκεύει τις φωτογραφίες και στις δύο μορφές αρχείων.

Εκτός από την ανακοίνωση νέων χαρακτηριστικών, η Samsung είπε επίσης ότι η κυκλοφορία του Expert RAW για τα Galaxy S20 Ultra, Galaxy Note20 Ultra και το Galaxy Z Fold2 έχει καθυστερήσει. Αυτά τα smartphone έπρεπε να λάβουν υποστήριξη το 1ο εξάμηνο του 2022, αλλά δεδομένου ότι απαιτείται μια πλήρης ενημέρωση συστήματος κάμερας, άλλαξαν τα δεδομένα. Ωστόσο, η Samsung σκοπεύει να κυκλοφορήσει το Expert RAW για αυτές τις συσκευές μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured

Canalys: Η παγκόσμια αγορά smartphone αυξάνεται κατά 11% το 1ο τρίμηνο – Εταιρεία έκπληξη στην πρώτη τετράδα

Οι παγκόσμιες αποστολές smartphone αυξήθηκαν κατά 11% το 1ο τρίμηνο του 2024, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Canalys.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.