Samsung Galaxy AI: Με υποστήριξη από το Google Cloud

Samsung Galaxy AI, Samsung Galaxy AI: Με υποστήριξη από το Google Cloud

Το Galaxy AI της Samsung είναι η υπηρεσία παραγωγής τεχνητής νοημοσύνης της εταιρείας που κάνει το ντεμπούτο της στη σειρά Galaxy S24. H Samsung αποκάλυψε πως η τεχνολογία υποστηρίζεται από το Google Cloud και έτσι η εταιρεία θα είναι ο πρώτος συνεργάτης που θα αναπτύξει τα Gemini Pro και Imagen 2 στο Vertex AI μέσω του cloud στα smartphone της.

Το Gemini έχει τη δυνατότητα να κατανοεί απρόσκοπτα, να επεξεργάζεται και να συνδυάζει διαφορετικούς τύπους πληροφοριών, όπως κείμενο, κώδικα, εικόνες και βίντεο. Οι εγγενείς εφαρμογές όπως οι Σημειώσεις, η Ηχογράφηση φωνής και το Πληκτρολόγιο θα μπορούν να χρησιμοποιούν αυτές τις λειτουργίες για να βελτιώνονται με την πάροδο του χρόνου. Το Gemini Pro θα παρέχει επίσης κρίσιμα χαρακτηριστικά, όπως ασφάλεια, προστασία, απόρρητο και συμμόρφωση με τα δεδομένα, προστίθεται στο δελτίο τύπου.

Ο Janghyun Yoon, Corporate EVP και επικεφαλής του Office Software του Mobile eXperience Business στη Samsung, δήλωσε ότι η ομάδα του είναι «ενθουσιασμένη» που η σειρά Galaxy S24 είναι η πρώτη που εξοπλίζεται με το Gemini Pro.

Ο Thomas Kurian, Διευθύνων Σύμβουλος του Google Cloud, πρόσθεσε ότι οι προγραμματιστές της Samsung θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την «υποδομή παγκόσμιας κλάσης, την απόδοση αιχμής και την ευελιξία» της πλατφόρμας για να παρέχουν γενετική τεχνητή νοημοσύνη στους χρήστες της Samsung.

Οι συσκευές Samsung Galaxy S24 έρχονται με Android, που σημαίνει ότι θα υπάρχει το Gemini Nano, ένα LLM στη συσκευή. Από τις συσκευές Pixel 8 Pro γνωρίζουμε ότι η λειτουργία παρέχει έξυπνες απαντήσεις σε μηνύματα, διορθώνει ελαφρώς ασταθή βίντεο και βελτιώνει τις νυχτερινές λήψεις.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Google Play Store Samsung

Η εφαρμογή Samsung Good Lock διαθέσιμη στο Google Play Store

Η εφαρμογή Good Lock της Samsung, η οποία προοριζόταν για την προσαρμογή των τηλεφώνων Galaxy, βρισκόταν αποκλειστικά στο Galaxy Store.

Software emoji Google

Google: Έρχονται τα «ηχητικά emoji» – Θα περιλαμβάνεται και το πλήκτρο… πορδής

Η Google ακούγεται πως κυκλοφορεί “ηχητικά emoji” για τους χρήστες Android, με ορισμένους κατόχους Pixel να παρατηρούν ήδη μια επιλογή.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Software Galaxy Samsung Samsung One UI

One UI 6.1: Η ενημέρωση έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια Galaxy συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε ότι η ενημέρωση One UI 6.1 έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια συσκευές από τότε που ξεκίνησε την κυκλοφορία της.