Samsung Galaxy: Μάθε πώς μπορείς να δεις το μυστικό διαγνωστικό μενού

Samsung Galaxy, Samsung Galaxy: Μάθε πώς μπορείς να δεις το μυστικό διαγνωστικό μενού

Samsung Galaxy, Samsung Galaxy: Μάθε πώς μπορείς να δεις το μυστικό διαγνωστικό μενού

Τα Samsung Galaxy smartphones έχουν ένα κρυμμένο εργαλείο που λειτουργεί ως διαγνωστικό menu για τις επιμέρους λειτουργίες τους. Εδώ σου δείχνουμε πώς μπορείς να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία αυτή και τι μπορείς να κάνεις μαζί της.

Το κρυφό μενού στα Samsung Galaxy smartphones απαιτεί έναν μυστικό κωδικό για να ενεργοποιηθεί, αλλά η διαδικασία είναι εξαιρετικά εύκολη. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας στη λειτουργία του τηλεφώνου και από εκεί να εμφανίσεις το πληκτρολόγιο, όπως όταν σχηματίζεις έναν αριθμό για κλήση. Αντί για κάποιον αριθμό, πληκτρολογείς τον ακόλουθο κωδικό: *#0*#

Εμφανίζεται ένα πολύ απλό μενού, το οποίο χρησιμοποιείται και από τους τεχνικούς, προκειμένου να διαπιστώσουν ότι όλα λειτουργούν σωστά με το τηλέφωνο. Το κάθε πλήκτρο ενεργοποιεί ένα αντίστοιχο τεστ για να μπορέσεις να δεις εάν όλα λειτουργούν σωστά με την κάθε συσκευή. Για να βγεις από το συγκεκριμένο μενού μπορείς να πατήσεις μερικές φορές το πλήκτρο back και εάν αυτό δεν εμφανίζεται στην οθόνη, αρκεί να πατήσεις το πλαϊνό πλήκτρο της Bixby και από εκεί να απενεργοποιήσεις το διαγνωστικό μενού από τη διαχείριση εργασιών.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Τα Samsung smarphones θα παίρνουν seamless updates – Η αρχή θα γίνει με το Galaxy A55

Η δυνατότητα seemless update στα Android που εισήχθη από την Google το 2016 υιοθετήθηκε από τους περισσότερους κατασκευαστές Android.