Samsung Galaxy Note20: Λαμβάνει τώρα το One UI 4.1

Samsung Galaxy Note20, Samsung Galaxy Note20: Λαμβάνει τώρα το One UI 4.1

Samsung Galaxy Note20, Samsung Galaxy Note20: Λαμβάνει τώρα το One UI 4.1

Το One UI 4.1 παρουσιάστηκε μαζί με τη σειρά Galaxy S22 και τώρα ήρθε η σειρά των Galaxy Note20 να το αποκτήσουν.

Η έκδοση υλικολογισμικού είναι N98xFXXU3FVC5, όπου x η εκάστοτε έκδοση των smartphone. Θα πρέπει να είναι διαθέσιμη στο μενού Ρυθμίσεις, στην ενότητα Ενημέρωση λογισμικού.

Το One UI 4.1 φέρνει, ασφαλώς, διορθώσεις σφαλμάτων και ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας, αλλά και πολλές βελτιώσεις. Ακόμα, υπάρχει ένα Smart Calendar που διαβάζει ημερομηνίες από όλες τις εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και διευκολύνει την εισαγωγή στο πραγματικό Calendar.

Όσον αφορά στο Samsung Pay, πλέον οι χρήστες του Samsung Galaxy Note20 να αποθηκεύουν τις άδειες οδήγησης, τις κάρτες επιβίβασης, ακόμη και τα κλειδιά αυτοκινήτου και τα εισιτήρια κινηματογράφου. Έτσι, είναι πλέον πολύ κοντά με το Google Play και το Apple Wallet.

Τέλος, το RAM Plus είναι μια δυνατότητα που σχεδόν κάθε κατασκευαστής ενεργοποιεί τώρα στις συσκευές του και το One UI 4.1 θα σας αφήσει να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερις επιλογές μεταξύ 2 GB και 8 GB.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.