Samsung Galaxy S20+: Ξεκίνησε η αναβάθμιση Android 11 στην Ελλάδα

Galaxy S20+, Samsung Galaxy S20+: Ξεκίνησε η αναβάθμιση Android 11 στην Ελλάδα

Galaxy S20+, Samsung Galaxy S20+: Ξεκίνησε η αναβάθμιση Android 11 στην Ελλάδα

Σύμφωνα με αναγνώστες της μεγάλης παρέας τεχνολογίας του Techblog η αναβάθμιση Android 11 για το Samsung Galaxy S20+ ήρθε ήδη στην Ελλάδα. Η ειδοποίηση για το νέο update έφτασε ήδη από το πρωί, ενώ μπορεί και οι χρήστες συσκευών S20 και S20 Ultra να δείτε τη νέα έκδοση μέσα στις επόμενες ημέρες ή και ώρες.

Ήδη έχουμε την πλήρη λίστα Samsung συσκευών που θα αναβαθμιστούν στην Ευρώπη, ενώ η νέα αναβάθμιση, τουλάχιστον για το Galaxy S20+, έχει μέγεθος σχεδόν 2.2GB. Το νέο One UI 3.0 φέρνει ανανεωμένη σχεδίαση στις συσκευές με σκοπό να κάνει την εμπειρία του χρήστη πιο σταθερή, ενώ υπόσχεται βελτιώσεις στην απόδοση και στη γρηγορότερη λειτουργία των εφαρμογών, με λιγότερη κατανάλωση.

Επιπλέον, το One UI 3.0 στηρίζεται στο Android 11, το οποίο φέρνει chat bubbles για όλες τις εφαρμογές μηνυμάτων και καλύτερο notification panel. Όπως μας γνωστοποιεί η Samsung, απενεργοποιείται η αποστολή αρχείων μέσω Wi-Fi Direct, αλλά όχι η λήψη. Επίσης, δε μπορείτε να συνδεθείτε πλέον στο Chromecast μέσω του Smart View, παρά μόνο με το Google Home.

Όπως κάθε αναβάθμιση, το Android 11 θα δοθεί σταδιακά σε όλους τους κατόχους Samsung Galaxy S20+ στην Ελλάδα. Εσείς λάβατε το νέο update; Αν ναι, πως σας φάνηκε;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.