Samsung Galaxy S7: Έλαβε νέα αναβάθμιση 4 χρόνια μετά την κυκλοφορία του

, Samsung Galaxy S7: Έλαβε νέα αναβάθμιση 4 χρόνια μετά την κυκλοφορία του

Όταν ακούμε για υποστήριξη παλαιότερων μοντέλων στο χώρο των smartphones το μυαλό όλων πάει στην Apple, που δίνει update σε συσκευές τεσσάρων και πέντε ετών.

Κι όμως, τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία τους, τα Samsung Galaxy S7 και S7 Edge αναβαθμίζονται, με το νέο Security Patch να φέρνει τις συσκευές στο επίπεδο ασφαλείας του Μαρτίου. Το Update έχει μέγεθος 72ΜΒ και θα διατεθεί σταδιακά.

Μην ξεχνάμε βέβαια πως το τελευταίο λογισμικό που έλαβαν τα Samsung Galaxy S7 και S7 Edge ήταν το Android Oreo, κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει. Ακόμα και έτσι όμως, είναι καλό σημάδι όταν στο χώρο των Android συσκευών βλέπουμε εταιρεία να μην αφήνει εκτεθειμένες συσκευές τόσα χρόνια μετά.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Magnus

Εμένα προσωπικά με βάση το GSMArena έπρεπε το S6 μου να πάρει το Oreo (όπως αντίστοιχα έχει το S7). Μέχρι σήμερα δεν το έχω πάρει. Οπότε δεν θεωρώ ότι υπάρχει υποστήριξη. Δεν μπορεί σε άλλη περιοχή να δίνουν Oreo και και σε άλλη όχι. Με ποια λογική. Οι κάτοχοι του S6 (και όποιου S6) είναι όλοι ίσοι. Δεν μπορείς να κάνεις διακρίσεις. Πέραν αυτού και να έχεις μεγάλη καθυστέρηση στις μεγάλες αναβαθμίσεις λειτουργικού. Εγώ προσωπικά περιμένω restock του 7 Pro για να αναβαθμιστώ (Nokia N9 από 2011, S6 11/2015 έως σήμερα). Η OnePlus πέραν άλλων πραγμάτων από άποψη λειτουργικού και με βάση τα γραφόμενα στον ηλεκτρονικό τύπο και εμπειριών χρηστών έχει πολύ καλό after sales support λειτουργικού. Πχ. Είναι στις 2 πρώτες εταιρείες μετά την Google (“μαμά” Android) που έδωσε Android 10 στις συσκευές της και μάλιστα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Περιμένω πώς και πώς το restock.

Συνέχισε έτσι Κώστα!

Υ.Γ.
Με την όποια επιφύλαξη για τα γραφόμενα του GSMArena.
Υ.Γ. 2
Σου είχα γράψει Κώστα κι εδώ για το Ν9 περί Tizen, τι ευπρόκειτω τελικά να γίνει και μου είχες γράψει που βρίσκω τις πληροφορίες κτλ.

YiorgosM

Αγαπημένη συσκευή s7 edge, με τεράστιες πωλήσεις. Με συντροφεύει ακόμη και σήμερα, προχθές έλαβε και το τελευταίο update με patches Μαρτίου.

YiorgosM

43,48MB για cosmote Rom.

Ιωάννης jb

Αν όχι το καλύτερο galaxy s σίγουρα από τα 2-3 καλύτερα!
Με πολύ καλό λογισμικό που έμεινε στο oreo κάτι που εγώ δεν το βλέπω αρνητικό! Δεν υπάρχει τπτ ουσιώδες που να μην το έχει κ να το έχουν νεότερες εκδόσεις Android!
Ασφαλές με την τελευταία αναβάθμιση ασφαλείας!!!
Οι φίλοι μας οι Κινέζοι?
Τι επίπεδο ασφαλείας κ έκδοση Android έχουν τα mi5, mi6? Τα p9, p10??
Αν μπορούσε κάποιος κάτοχος να ενημερώσει??

George

Το Mi 6 από όσο θυμάμαι έχει Σεπτέμβρη του 19 αλλά παίρνει συνέχεια MIUI updates οπότε ίσως το αναβαθμίσουν το security

Ιωάννης jb

Με Android oreo, κάνω λάθος; smartphone ένα χρόνο πιο καινούργιο από το s7 edge

ORe

Καλα πλακα κανετε? Secuirity update εδωσε η Samsung οχι Software οπως δινει η Apple. H διαφορα αναμεσα στα δυο ειναι τεραστια. To s7 εχει ακομα android 8

Ιωάννης jb

Ενημέρωση ασφαλείας πρόσφατη είναι πιο σημαντική από το να είχε Android 9 κ να είχε ενημέρωση ασφάλειας 1 χρόνο πριν!
Είναι τόσο μπροστά η Samsung σε αυτόν το τομέα που ακόμα και το Android 10 να είχε δεν σου προσφέρει τίποτα το ουσιώδες!
Το Android 8 είναι τόσο καλό που κάνει την συσκευή ακόμα κ σήμερα πιο πλήρη κ από καινούργια smartphones!

Jimis

Update σήμερα στο S7 με security patch Ιουλιος ’20….
Μέγεθος 295 mb….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.