Samsung Galaxy S8: Διέρρευσε το logo της ψηφιακής βοηθού Bixby

Στις 29 Μαρτίου μαζί με τη μεγάλη ανακοίνωση του Samsung Galaxy S8 και S8 Plus, ο τεχνολογικός γίγαντας αναμένεται να φέρει και την ψηφιακή βοηθό Bixby. Λογικά θα είναι κάτι σαν Siri, Alexa και Google Assistant, των Apple, Microsoft και Google.

Φαίνεται πως για πρώτη φορά μπορούμε να δούμε το logo της πολυσυζητημένης ψηφιακής βοηθού. Τα έγγραφα που έρχονται από το γραφείο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Πνευματική ιδιοκτησία, δείχνουν ένα σύμβολο που μοιάζει με το γράμμα B, όπως Bixby.

Η περιγραφή μας αφήνει να καταλάβουμε ότι πρόκειται για κάτι που σχετίζεται με την/τον Bixby. Αναφέρονται οι λέξεις: “Smartphones; mobile telephones; portable computers; tablet computers; interactive computer software enabling exchange of information across a computer network; computer software to enable the provision of information via communications networks; computer communication”.

Οι πληροφορίες λένε ότι η Bixby θα μιλά περισσότερες γλώσσες από το Google Assistant, 7 στο σύνολο οι οποίες λογικά θα είναι: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Κινέζικα, Κορεάτικα. Η ενεργοποίησή της θα γίνεται με την λέξη Hello, την οποία και έχει κατοχυρώσει η Samsung.

Όπως είπαμε αναμένουμε να δούμε την Bixby στο Samsung Galaxy S8, αλλά δεν αποκλείεται να δούμε ένα preview στην MWC 2017 στη Βαρκελώνη.

bixby logo, Samsung Galaxy S8: Διέρρευσε το logo της ψηφιακής βοηθού Bixby

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ChristosT

Τον ρουφιάνο ότι όνομα και να του δώσεις ρουφιάνος θα παραμείνει…
χαχαχα…

Ανέστης

Διόρθωση, η Alexa ειναι της Amazon. Η Microsoft έχει την Cortana.

Konstantinos

Τι ακριβώς σημαίνει, οτι η Samsung έχει κατοχυρώσει τη λέξη “Hello”;

Γιάννα Χριστάκη

Ευχαριστούμε πολύ! ! ! ! ! !
Μακάρι να είμαι τυχερή! ! !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip6: Teardown βίντεο αποκαλύπτει τις μεγαλύτερες μπαταρίες και το νέο θάλαμο ατμού

Το Samsung Galaxy Z Flip6 φέρνει αρκετές ουσιαστικές βελτιώσεις και μερικές από αυτές αποκαλύπτονται στο teardown βίντεο του PBKreviews.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold Slim: Η εξωτερική οθόνη θα έχει την ίδια αναλογία διαστάσεων με το Galaxy S24 Ultra

Το επερχόμενο Galaxy Z Fold Slim της Samsung θα έχει εξωτερική οθόνη με την ίδια αναλογία διαστάσεων με την οθόνη του Galaxy S24 Ultra.

Business Galaxy Samsung

Η Samsung θα αποκτήσει μια startup τεχνητής νοημοσύνης για πιο προσωπικό Galaxy AI

Νωρίτερα φέτος, η Samsung παρουσίασε το Galaxy AI, ένα σύνολο εργαλείων που στοχεύουν στην ενίσχυση της εμπειρίας των χρηστών.