Samsung Galaxy S8 series: Νέα αναβάθμιση φέρνει την ενημέρωση ασφάλειας Ιανουαρίου

Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 series: Νέα αναβάθμιση φέρνει την ενημέρωση ασφάλειας Ιανουαρίου

Η Samsung ξεκίνησε τη σταδιακή αναβάθμιση των smartphones της σειράς Galaxy S8, η οποία φέρνει την ενημέρωση ασφαλείας Ιανουαρίου 2021. Οι νέες εκδόσεις λογισμικού φέρουν τον αριθμό έκδοσης G950FXXSBDUA3 και G955FXXSBDUA3 για τα S8 και S8+ αντίστοιχα, ενώ αναμένεται να έρθει στην Ευρώπη μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η διάθεση ξεκίνησε από τη Λατινική Αμερική, όπου έχουν τα ίδια μοντέλα που έχουμε δει και στην Ευρωπαϊκή αγορά με Exynos 8895. Πέραν από την ενημέρωση ασφαλείας δε φαίνεται να έχει προστεθεί κάποια νέα λειτουργία, χωρίς να γνωρίζουμε αν υπάρχουν σχετικές διορθώσεις σφαλμάτων. Πάντως, σε λίγο καιρό τα Samsung Galaxy S8 και S8+ κλείνουν τέσσερα χρόνια στην αγορά.

Παρά την ηλικία τους, τα flagships του 2017 θα συνεχίσουν να δέχονται ενημερώσεις ασφαλείας σε τριμηνιαία βάση, χωρίς να έχει ανακοινωθεί μέχρι πότε θα συνεχιστεί η υποστήριξη της σειράς Galaxy S8. Αν λάβετε τη νέα ενημέρωση, πείτε μας στα σχόλια αν παρατηρήσατε κάποια διαφορά.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Pakos

Το δικο μου Note 8 εκανε ενημέρωση ασφαλείας μετα απο 3 μήνες. Δεν κατάλαβα καποια διαφορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.