Samsung Galaxy Tab Pro 8.4: Δεν αναβαθμίζεται σε Marshmallow ούτε Lollipop

Αυτή τη στιγμή αυτό που περιμένουν οι περισσότεροι κάτοχοι Android συσκευών είναι να δουν αν και πότε θα πάρουν αναβάθμιση σε Android Marshmallow, δηλαδή την τελευταία έκδοση του OS. Ωστόσο, ακόμη υπάρχουν κάποιοι που παραμένουν σε KitKat, όπως οι κάτοχοι του Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 που κυκλοφόρησε πέρσι με Android 4.4 και δεν έχει πάρει κάποιο μεγάλο update.

Από την Samsung UK μαθαίνουμε ότι το Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 δεν θα αναβαθμιστεί. Η απάντηση ήρθε μέσα από το Twitter, όπου κάποιος χρήστης ρώτησε αν θα έρθει Lollipop ή Marshmallow update, και η Samsung απάντησε πως όχι μόνο δεν θα αναβαθμιστεί σε Marshmallow, αλλά ούτε σε Lollipop.

Φαίνεται πως η Samsung τελείωσε την υποστήριξη στο Galaxy Tab Pro 8.4, αν και το όχι και τόσο νεότερο Samsung Galaxy Tab S 8.4 πήρε Lollipop. Ωστόσο, μιας και η απάντηση ήρθε από την Samsung UK, υπάρχει πάντα μια πιθανότητα αυτό να ισχύει για την συγκεκριμένη περιοχή.

samsung galaxy pro 8.4 no lollipop, Samsung Galaxy Tab Pro 8.4: Δεν αναβαθμίζεται σε Marshmallow ούτε Lollipop

samsung galaxy pro 8.4 no lollipop, Samsung Galaxy Tab Pro 8.4: Δεν αναβαθμίζεται σε Marshmallow ούτε Lollipop

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
παπαροκάς tiamat

Σαν να τους λεει αφου μου σκασατε τα λεφτα σας ,ας προσεχατε!

Δε παει ετσι ομως, ολος αυτος ο δυσαρεστημενος κοσμος θα στραφει αλλου μελλοντικα..

Kostas_falcon

Δεν περίμενα να ακούσω και κάτι άλλο….μετα την ακύρωση που έκανε για lollipop και στο NoteII…

Έχω περασει λοιπόν την τελευταία resurrection remix (5.1.1) και το τηλ μου πετάει… Τα πάντα smooth….

ducatijim

Μπράααααααββββββοοοοοοο!!!! Αυτή είναι υποστήριξη σε αυτούς που δώσαν ένα σκασμό λεφτά!!!!!
Μετά που θα πάνε σε i pad οι πελάτες θα φταίνε αυτοί……. που η Apple δίνει αναβαθμίσεις κ υποστήριξη κ μετά από 4 χρόνια!!! Έλεος σε Sammy….. μικρή εταιρεία της αρπαχτής!!!! Έχω note 3 κ έφαγα πόρτα από το Marsmallow, λες κ δεν το σηκώνει η συσκευή μου!!!! Γειά σου Sammy κ χάρηκαπου σε γνώρισα…… πάμε για iphone 6s χαλαρά!!!!

ducatijim

Ωραία μπράγματα Sammy….. είσαι πολύ ξεφτίλα μιλάμε… μικρή εταιρεία της αρπαχτής…. έχω note 3 κ δεν αναβαθμίζεις σε marsmallow λες κ δεν το σηκώνει η συσκευή. Μετά όλα τα sammy boys τα βάζουν με την apple που στηρίζει τα προιόντα της κ μετά από 4 χρόνια!!!!! Πάμε για iphone 6s κ τέλος από αρπαχτες τυχαίων…..

giannis

Το κακό με τις αναβαθμίσεις έχει παραγίνει. Άποψη μου είναι ότι θα πρέπει να δίνεται κάποια εγγύηση για τις αναβαθμίσεις για να ξέρει ο άλλος τι αγοράζει. Δώσαμε 300 ευρώ και δεν έχουμε πάρει ούτε μια αναβάθμιση. Το παρήγορο πάντως είναι ότι υποστηρίζεται από cyanogenmod.

Solon

Για ακόμα μια φορά επιβεβαιώνεται η άθλια υποστήριξη της Samsung για την οποίαν και εγώ την χαιρέτησα. Δεν δίνει ούτε Lolipop σε μοντέλο του Ιανουαρίου του 2014 που φοράει τον Snapdragon 800! Εντωμεταξύ εγώ πήρα την 5.1 στο Xperia tablet Z από την Sony, μοντέλο του Φεβρουαρίου του 2013 με προηγούμενης γεννιάς επεξεργαστή τον Snapdragon 600! Όταν το αγόρασα όλοι οι φίλοι μου με κράζανε που δεν πήρα Samsung αλλά εγώ την είχα μυριστεί την δουλειά και τώρα αποδείχτηκε ότι είχα απόλυτο δίκιο.
Εγώ δεν ξαναδίνω λεφτά σε επώνυμη ναυαρχίδα παρά μόνο αν η εταιρία παρέχει αναβαθμίσεις. Αν είναι να πληρώνω ένα σκασμό λεφτά θέλω το μηχανάκι μου ενημερωμένο. Διαφορετικά πάω σε κινέζικο και έχω τα ίδια specs με λιγότερο από τα μισά λεφτά.

Paul

Εταιρίες της πλάκας

john

Ευτυχώς που πήρα το ipad mini 2…

Theo

Κ με την κιτ κατ μια χαρα δουλευει κ ειμαι ευχαριστημενος.
Απ το να παρει καινουρια εκδοση κ να κολλαει, αστο..

John

Μισό ρε παιδιά..
Στο επίσημο site της Samsung για Android Firmware & Updates γράφει οτι έχει περάσει από το επίπεδο του Development στο επίπεδο του testing και στην συνέχεια γράφει οτι θα αναβαθμιστεί στο τέλος του 2015 το αργότερο τον Δεκέμβρη
Τι μπούρδες είναι αυτά που λένε τώρα
Δείτε εδώ…
https://samsung.youmobile.org/

Dreameateros

Μόλις το έμαθα έβαλα το CM 13 και η συσκευή είναι σαν καινούργια. Έχει όμως αρκετά bugs ακόμα. Τον Ιανουάριο που θα βγάλουν τη σταθερή έκδοση μη διστάσετε να το rootαρετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.