Samsung One UI 4.0: Τα πρώτα promo videos με το update έτοιμο

Εκτός από τα πρώτα promo videos για το One UI 4.0, η Samsung ανακοινώνει ότι το interface θα το πάρουν και κάποια laptops. To νέο user interface θα έχει αρκετές αλλαγές στην καθημερινή επαφή με ένα Galaxy smartphone.

Πολλοί σπεύδουν να σχολιάσουν ότι με το One UI 4.0, η Samsung δίνει στη διάθεση των κατόχων των Samsung Galaxy smartphones πολλά από τα στοιχεία που ζητούσαν εδώ και καιρό, ενώ τονίζεται ότι αρκετές είναι οι αλλαγές που γίνονται με γνώμονα την ασφάλεια. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις ιδιωτικότητας που θα επιτρέπουν στον χρήστη να έχει μεγαλύτερο έλεγχο πάνω στις συσκευές του.

, Samsung One UI 4.0: Τα πρώτα promo videos με το update έτοιμο

Μία άλλη παρατήρηση έχει να κάνει με το γεγονός ότι το νέο user interface εμφανίζεται να είναι πιο εύκολο στην παραμετροποίηση, δίνοντας αρκετές επιλογές προς αυτή την κατεύθυνση. Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο user interface θα γίνει διαθέσιμο, εκτός από τα Galaxy smartphones και σε συσκευές που ανήκουν στην ευρύτερη κατηγορία του smart home, αλλά και σε Galaxy laptops, ως One UI Book 4.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

περιοδοι κυκλοφοριας ανα σειρα δεεεν???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.