Samsung One UI 7: Φήμες ότι θα είναι η μεγαλύτερη ενημέρωση One UI μέχρι σήμερα

Samsung One UI 7, Samsung One UI 7: Φήμες ότι θα είναι η μεγαλύτερη ενημέρωση One UI μέχρι σήμερα

Το One UI 7, η επόμενη έκδοση της διεπαφής χρήστη της Samsung πάνω από το Android 15, αναμένεται τον Οκτώβριο.

Και ενώ το Android 15 φαίνεται να είναι μια λιγότερο σημαντική ενημέρωση σε σύγκριση με το iOS 18 της Apple, το skin της Samsung μπορεί να φέρει πολλά νέα χαρακτηριστικά.

Ο insider της Samsung Ice Universe υποστηρίζει ότι το One UI 7 θα φέρει περισσότερες αλλαγές από οποιαδήποτε προηγούμενη έκδοση. Ο tipster φαίνεται να υπαινίσσεται ότι θα υπάρξουν πολλές οπτικές βελτιώσεις και ανέφερε ότι τα εικονίδια θα επανασχεδιαστούν και θα γίνουν αλλαγές και στην αναπτυσσόμενη γραμμή.

Ο leaker δεν είπε παραπάνω πληροφορίες αλλά από προηγούμενες φήμες, γνωρίζουμε ήδη για ορισμένες από τις δυνατότητες που έρχονται στο One UI 7.

Η ενημέρωση έχει σχεδόν επιβεβαιωθεί ότι φέρνει ένα κατακόρυφο συρτάρι εφαρμογών, το οποίο προηγουμένως προσφερόταν από το Good Lock, μια εφαρμογή που προσφέρει περισσότερες τροποποιήσεις και επιλογές από το One UI για χρήστες της Samsung που θέλουν μεγαλύτερο έλεγχο σχετικά με την εμφάνιση της διεπαφής στο τηλέφωνό τους.

Τα τηλέφωνα Samsung που πληρούν τις προϋποθέσεις ενδέχεται επίσης να λάβουν ένα ενσωματωμένο App Lock, μια λειτουργία που περιλαμβάνεται στη λίστα επιθυμιών πολλών χρηστών της Samsung. Οι συσκευές Samsung διαθέτουν ήδη μια λειτουργία που ονομάζεται Ασφαλής φάκελος που δημιουργεί έναν ασφαλή, κρυπτογραφημένο χώρο σε μια συσκευή για την αποθήκευση εφαρμογών και εγγράφων.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που αναμένεται είναι η βελτιστοποίηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, η οποία θα χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να κάνει τη συσκευή σας να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι συνήθως.

Η Samsung φέρεται να δοκιμάζει αυτήν τη στιγμή το One UI 7 στο Galaxy S24 , αλλά λέγεται ότι είναι μια πρώιμη έκδοση με πολλά σφάλματα. Η Samsung αναμένεται να αποκαλύψει επίσημα το One UI 7 στις 3 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια της διάσκεψης προγραμματιστών της Samsung (SDC) 2024.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Δείτε το επερχόμενο smartphone σε τέσσερα χρώματα

Η Samsung είναι έτοιμη για την κυκλοφορία του Galaxy S24 FE και τις τελευταίες εβδομάδες μαθαίνουμε πολλά γι’ αυτό.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung One UI

Samsung One UI 6.1.1.: Έρχεται σε παλαιότερες συσκευές Galaxy την επόμενη εβδομάδα

Μετά την κυκλοφορία του One UI 6.1.1. στο Galaxy S24, η Samsung ανακοίνωσε ότι θα επεκταθεί σε περισσότερες συσκευές την επόμενη εβδομάδα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold Special Edition: Αυτή είναι – μάλλον – η πρώτη του εικόνα που βλέπουμε

Το Galaxy Z Fold Special Edition της Samsung το περιμένουμε εδώ και καιρό και τώρα φαίνεται πως έχουμε την πρώτη του εικόνα.

Gear featured Honor IFA 2024

Honor Watch 5: Μεγαλύτερη και φωτεινότερη οθόνη, διάρκεια μπαταρίας 15 ημερών

Εκτός από την παγκόσμια κυκλοφορία του αναδιπλούμενου Magic V3, η Honor ανακοίνωσε το νέο της smartwatch Honor Watch 5.