Η Samsung θέλει να φέρει τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη στο Bixby

Samsung Bixby, Η Samsung θέλει να φέρει τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη στο Bixby

Η παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη είναι το χαρακτηριστικό με το οποίο ασχολούνται όλοι οι τεχνολογικοί κολοσσοί και προσπαθούν να εντάξουν στις συσκευές τους.

Οι πληροφορίες θέλουν τώρα τη Samsung να θέλει να ενσωματώσει την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη στον ψηφιακό βοηθό της Bixby για να γίνει πιο έξυπνος.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε στέλεχος της Samsung σε συνέντευξή του στο CNBC. Ο Won-joon Choi, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της επιχείρησης κινητής τηλεφωνίας της Samsung, δήλωσε ότι το Bixby θα γίνει πιο έξυπνο στο μέλλον χάρη στη γενετική τεχνητή νοημοσύνη και στην τεχνολογία LLM.

Το Bixby είναι ο ψηφιακός βοηθός της Samsung, που κυκλοφόρησε το 2017 και κινείται στο ίδιο πλαίσιο με το Google Assistant και το Siri της Apple. Το Galaxy AI έχει πλέον εισαχθεί σε πολλές εφαρμογές και υπηρεσίες της Samsung, αλλά δεν έχει έρθει ακόμη στον βοηθό.

Μέχρι στιγμής, δε γνωρίζουμε πώς η Samsung σχεδιάζει να ενσωματώσει την τεχνολογία στο Bixby και εάν θα γίνει ένα πλήρες chatbot AI όπως το ChatGPT. Προηγουμένως, η Samsung δήλωσε ότι το Galaxy AI θα συνυπήρχε με το βοηθό στα τηλέφωνα Galaxy, ενώ ο Choi δεν έδωσε χρονοδιάγραμμα για το πότε θα γίνει η αναβάθμιση, αλλά δήλωσε ότι η Samsung “εργάζεται τόσο σκληρά” για να φέρει την τεχνητή νοημοσύνη στον βοηθό.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S24

Samsung AI-Volution: Escape room στη Μαλαισία για το Galaxy S24 με πρωταγωνιστή το Galaxy AI

Στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας υπάρχει ένα escape room δημιουργία της Samsung στο πλαίσιο της καμπάνιας για τη σειρά Galaxy S24.

Software AI Apple featured

iOS 18: Η Apple ξανά σε συζητήσεις με την OpenAI για λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει εκ νέου τις συζητήσεις με την OpenAI σχετικά με τη χρήστη της τεχνολογίας της.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.