Πέμπτη
03/04/2014

Skype για Windows Phone 8.1, επικοινωνεί με την Cortana

Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του Windows Phone 8.1 στη Build 2014, η Microsoft ανακοίνωσε και κάποιες ενδιαφέρουσες αλλαγές στο Skype. Μια αλλαγή είναι ότι σου επιτρέπει σε οποιοδήποτε mobile app να αλλάζεις την κλήση σε Skype video call χωρίς να κλείνεις τη συνομιλία. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να είσαι σε στενή επαφή με την Cortana.

Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να ζητά από την Cortana να καλέσει οποιαδήποτε επαφή υπάρχει στο Skype και η κλήση θα πραγματοποιείται αμέσως. Η Cortana θα περιλαμβάνεται σε ένα update που θα έρθει τους επόμενους μήνες. Προς το παρόν μπορείτε να δείτε τα παρακάτω videos.

Cortana

Πηγή

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .

3 Σχόλια

  1. Ο/Η Thodoris λέει:

    Όχι από Skype call σε βίντεο call, αλλά από κανονική κλήση (τηλεφωνικού δικτύου) σε skype video call.

  2. Ο/Η Lefteris λέει:

    Αυτά είναι τα χαζά της Microsoft άμα είναι να κάνεις κάτι τέτοιο καν το σωστά πρόσθεσε και native βίντεο κλήση! Εμένα το 90% των επαφών μου δεν έχει Skype και 2ον προφανώς αυτό απαιτεί και ίντερνετ! Τεσπα τώρα από το τίποτα καλό είναι και αυτό, πάντως σε αυτό το θέμα μόνο η Samsung κάνει κάτι και δεν πρόκειται να δούμε τίποτα από καμία άλλη εταιρεία το έχω πάρει απόφαση!

  3. Ο/Η Grim-Ripper λέει:

    Θα συμφωνήσω με τον Lefteris από πάνω περί του native video call, μου την δίνει που δεν το έχουν βάλει στα wp και στα android (μόνο η samsung το έχει και είναι μαζί με το touchwiz απ’ όσο ξέρω οπότε δεν μπορούμε να το βάλουμε σε άλλα android smartphones). Επειδή δεν τα πήγε καλά στην Αμερική το native video call έπρεπε να μην το βάλουν καθόλου γενικότερα :(

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.