Δευτέρα
28/04/2014

Skype, δωρεάν ομαδικές βιντεοκλήσεις σε desktop και Xbox One

Προκειμένου να συναγωνιστεί το Google Hangouts, το Skype θα επιτρέπει πλέον δωρεαν ομαδικές video-κλήσεις σε desktop και Xbox One κονσόλες. Προηγουμένως οι ομαδικές video-κλήσεις ήταν δυνατές μονο εαν έκανες premium subscription, δηλαδή επί πληρωμή.

Η υπηρεσία θα διατεθεί σε λίγο καιρό. Η κίνηση αυτή ίσως κάνει το Skype πιο «ελκυστικό» σε όσους σκέφτονταν το κόστος το οποίο να υπενθυμίσουμε ήταν στα $8.99 ενώ αντιθέτως το Google Hangouts είναι δωρεάν.

skype-video-call-570

Πηγή (1), (2)

Μάθε για:

Συντάκτης: .

4 Σχόλια

 1. Ο/Η Conx λέει:

  Πολύ καλή κίνηση, αν και δεν νομίζω να υπήρχε λόγος ανησυχίας του skype από το hangouts. Το skype αυτή τη στιγμή είναι κάτι σαν το facebook με την μόνη διαφορά οτι το 1ο αφορά το social networking και το skype τις Voip. Με λίγα λόγια δεν έχει λόγο να φοβηθεί κανέναν.

 2. Ο/Η gtar13 λέει:

  Νομίζω ότι για να παίξει στο xbox one πρέπει να είναι με πληρωμένη συνδρομή σε xbox live.αυτό είναι κάποιο κόστος /έτος?Αν γίνεται να το διευκρινήσει κάποιος γιατί σκοπεύω να αγοράσω το xbox one και ενας από τους λόγους είναι το skype σε tv στο σαλόνι.

 3. Ο/Η neotoys λέει:

  Ο ανταγωνισμός δεν είναι ποτέ αυτό που φαίνεται. Περισσότεροι ανταγωνιστές περισσότερο όφελος ποιοτικότερες υπηρεσίες και προϊόντα για τους τελικούς αποδέκτες. Το ολιγοπώλιο φέρνει την μιζέρια, άμεσα και έμμεσα, για όσους αντιλαμβάνονται.

 4. Ο/Η gtar13 λέει:

  Παντως το κινεκτ ειναι οτι πρεπει για video conference.θα το παρω το xbox one

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.