Skype: Update φέρνει διαμοιρασμό αρχείων έως 300ΜΒ

Η Microsoft προχώρησε στην κυκλοφορία μιας updated έκδοσης του Skype η οποία έρχεται με αρκετά νέα χαρακτηριστικά με πλέον σημαντικό τη δυνατότητα διαμοιρασμού αρχείων μεγέθους έως και 300MB.

Η νέα δυνατότητα αφορά το διαμοιρασμό αρχείων με φίλους και ομάδες στο Skype, ενώ η Microsoft αναφέρει ότι πριν τη θέσπιση του ορίου των 300ΜΒ προχώρησε σε αρκετές δοκιμές με πολλά μεγέθη αρχείων για να καταλήξει σε αυτό. Σύμφωνα με τη Microsoft αυτό το όριο είναι ικανό να βοηθήσει του χρήστες να μοιραστούν σχεδόν όλων των ειδών αρχεία που μπορεί να στείλουν μέσω Skype.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το χαρακτηριστικό ότι μπορεί να σταλεί αρχεία ακόμα και όταν η επαφή που είναι αποδέκτης του αρχείου είναι offline. Με αυτό τον τρόπο δεν περιορίζει τον χρήστη να περιμένει πότε θα είναι online ο αποδέκτης του αρχείου για να το στείλει, αλλά μπορεί να το στείλει και να συνεχίσει ότι κάνει. Επιπλέον η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στον αποδέκτη να κατεβάσει το αρχείο πολλαπλές φορές από διαφορετικές συσκευές.

Skype, Skype: Update φέρνει διαμοιρασμό αρχείων έως 300ΜΒ

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Microsoft Skype

Skype: Κυκλοφόρησε νέα ενημέρωση με βελτιώσεις και νέες προσθήκες

Πλέον, το Skype on the Web μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τηλέφωνο ή tablet Android.

Software Microsoft Skype

Microsoft: Δεν εγκαταλείπουμε το Skype, το αναβαθμίζουμε

Η Microsoft δηλώνει την υποστήριξή της στο Skype, παρόλο που το Teams είναι ψηλά στο ενδιαφέρον της.

Smartphones Microsoft Skype

Microsoft Skype: Έφτασε η υποστήριξη για έως και 100 συμμετέχοντες στις κλήσεις

Μία πολυπόθητη αλλαγή από τους χρήστες του Skype έφτασε, με τη Microsoft να υποστηρίζει πλέον έως και 100 συμμετέχοντες στις κλήσεις.

Internet Microsof Skype

Skype: Τεράστια αύξηση ενεργών χρηστών, 40 εκατ. την ημέρα

H Microsoft αποκάλυψε ότι τον τελευταίο μήνα η χρήση του Skype εκτοξεύτηκε. Πλέον, οι χρήστες αφιερώνουν 220% περισσότερο χρόνο στις κλήσεις.