Το Snapchat, με μια πρόσφατη ενημέρωση, έκανε διαθέσιμη στους χρήστες του τη δυνατότητα να δημιουργούν Custom Stories με τους φίλους τους και να τις μοιράζονται μαζί τους. Στην καρτέλα που βρίσκονται οι ιστορίες των φίλων, πάνω δεξιά, έχει προστεθεί μία νέα επιλογή στην οποία μπορείτε να προσθέσετε την ιστορία σας, ενώ ταυτόχρονα να δώσετε άδεια […]
Το Snapchat, με μια πρόσφατη ενημέρωση, έκανε διαθέσιμη στους χρήστες του τη δυνατότητα να δημιουργούν Custom Stories με τους φίλους τους και να τις μοιράζονται μαζί τους.
Στην καρτέλα που βρίσκονται οι ιστορίες των φίλων, πάνω δεξιά, έχει προστεθεί μία νέα επιλογή στην οποία μπορείτε να προσθέσετε την ιστορία σας, ενώ ταυτόχρονα να δώσετε άδεια και στους φίλους σας να προσθέσουν βίντεο και φωτογραφίες στο ήδη υπάρχον υλικό.
Μπορείτε να επιλέξετε ποιοι φίλοι μπορούν να προσθέσουν στην ιστορία σας, ποιοι μπορούν να τη δουν ενώ υπάρχει και η επιλογή Geofence που περιορίζει γεωγραφικά τη δυνατότητα προβολής όσων ανεβάζετε.
Το custom group που θα δημιουργείται θα εμφανίζεται τόσο στη ιστορία του δημιουργού όσο και των φίλων που συμμετέχουν. Σε περίπτωση που κανείς φίλος δεν συμπληρώσει την ιστορία σας, αυτή εξαφανίζεται μετά από 24 ώρες.
Η ενημέρωση είναι ήδη διαθέσιμη για Android και iOs συσκευές.
Το «Delete for everyone» στο Google Messages και το «Unsend» στο iMessage δουλεύουν μόνο κάτω από πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις που ελάχιστοι γνωρίζουν.
Ένα φαινομενικά ασήμαντο update BIOS μπορεί να κλειδώσει υπολογιστές με Windows 11 και να ζητήσει κωδικό ανάκτησης 48 ψηφίων που ελάχιστοι έχουν δει ποτέ.
Σχόλια