Sony Xperia C5 Ultra: Αναβάθμιση σε Android 5.1

Μετά το Xperia C4 είναι η σειρά του Sony Xperia C5 Ultra να δεχτεί την αναβάθμιση λογισμικού σε Android 5.1 Lollipop. Και σε αυτή την περίπτωση βλέπουμε ότι η Sony δεν πηγαίνει απευθείας στο Android 6.0 Marshmallow, αλλά περνά από το ενδιάμεσο στάδιο αναβάθμισης του λειτουργικού συστήματος της συσκευής της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί στο Διαδίκτυο σχετικά με την αναβάθμιση του Sony Xperia C5 Ultra, το upgrade αφορά σε όλες τις εκδόσεις του, είτε μιλάμε για τις δίκαρτες είτε για τα μοντέλα με την απλή κάρτα SIM, δηλαδή τα μοντέλα με κωδικούς Ε5553, Ε5506, Ε5533 και Ε5563.

Είναι προφανές ότι δεν θα δουν όλοι οι κάτοχοι του Sony Xperia C5 Ultra διαθέσιμη την αναβάθμιση για τη συσκευή τους, καθώς το update θα γίνει σταδιακά. Για τα μοντέλα με την απλή κάρτα SIM το πακέτο λογισμικού είναι το 29.1.Α.0.87, ενώ για τα δίκαρτα μοντέλα, το πακέτο είναι το 29.1.Β.0.87. Εάν είστε κάτοχοι του μοντέλου και techbloggers, ενημερώστε μας με ένα σχόλιο κάτω από αυτό το άρθρο όταν αποκτήσετε την αναβάθμιση του λογισμικού.

Sony Xperia C5 Ultra, Sony Xperia C5 Ultra: Αναβάθμιση σε Android 5.1

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.