SoundCloud Go: Νέα υπηρεσία streaming μουσικής με 9.99 δολ. το μήνα

Το SoundCloud, μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες μουσικής, έκανε την έκπληξη και ανακοίνωσε μια νέα συνδρομητική υπηρεσία streaming μουσικής. Ονομάζεται SoundCloud Go και παρέχει πρόσβαση στη μουσική χιλιάδων καλλιτεχνών καθώς συνεργάζεται με Universal, Warner, Sony και Merlin.

Έρχεται να ανταγωνιστεί αντιπάλους όπως Tidal, Spotify, Apple Music και επιτρέπει στους 175 εκατ. χρήστες να έχουν πρόσβαση σε 125 εκατ. κομμάτια από 12 εκατ. δημιουργούς (αν και οι πρώτες εντυπώσεις λένε ότι υπάρχουν αρκετές απουσίες).

In July, Eric Wahlforss revealed that the company he cofounded, SoundCloud, had plans to launch a subscription service as a means of generating more revenue. Fast-forward nine months later, and it’s now here to take on Tidal, Spotify, and Apple Music. Called SoundCloud Go, it allows the service’s 175 million monthly listeners to access a catalog of 125 million tracks from 12 million creators. It’ll be available right through the SoundCloud app.

Δεν γίνονται αλλαγές στην εμπειρία του SoundCloud όπως την γνωρίζουν και την χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες, αλλά αυτή είναι μια προσθήκη για όσους είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν 9.99 δολ. τον μήνα. Το ποσό είναι αντίστοιχο με άλλες αντίπαλες υπηρεσίες όπως το Spotify.

Το SoundCloud Go έγινε ήδη διαθέσιμο στις ΗΠΑ αργότερα θα ακολουθήσουν κι άλλες αγορές. Η υπηρεσία υποστηρίζει offline ακρόαση και ad-free εμπειρία σε web και mobile apps. Όσοι δεν θέλουν να πληρώσουν τη συνδρομή, μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία όπως πριν.

Επιπλέον, όσοι θέλουν να κάνουν μια δοκιμή πριν πληρώσουν τη συνδρομή, υπάρχει δωρεάν δοκιμαστική περίοδος 30 ημερών.

Update: Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για iOS και για Android, όμως έχει διαφορετική τιμή. Για Android και Web κοστίζει 9.99 δολ. και για iOS 12.99 δολ.

SoundCloud Go streaming, SoundCloud Go: Νέα υπηρεσία streaming μουσικής με 9.99 δολ. το μήνα

SoundCloud Go streaming, SoundCloud Go: Νέα υπηρεσία streaming μουσικής με 9.99 δολ. το μήνα

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
forneverarrow

Δεν αλλάζω το Apple Music για κανένα λόγο. Η μόνη περίπτωση θα ήταν να έχουμε Tidal στην Κύπρο, αλλά πάλι δεν ξέρω αν αξίζει περισσότερο…

Ανακιν

Φίλε με το s5 σαν το spotify δεν έχει καλό το Apple Music αλλά δεν φτιάχνει ωραίες λίστες με τα γούστα σου τρεις μήνες δεν με έπεισε να μείνω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software iOS YouTube YouTube Music

YouTube Music: Bug εμφανίζει μαύρη οθόνη στα iPhone

Ορισμένοι χρήστες τoυ YouTube Music για iOS αντιμετωπίζουν ένα σφάλμα όπου η εφαρμογή ανοίγει σε μαύρη οθόνη.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Meta

Η Meta επεκτείνει το Horizon OS σε τρίτους κατασκευαστές – ASUS και Lenovo οι πρώτες που θα το χρησιμοποιήσουν

Η μητρική εταιρεία του Facebook Meta ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει τη διάθεση του λειτουργικού συστήματος Meta Horizon OS.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.