Steam Chat: Χωρίς δυνατότητα φωνητικών κλήσεων η νέα εφαρμογή συνομιλιών της Valve

Steam Chat, Steam Chat: Χωρίς δυνατότητα φωνητικών κλήσεων η νέα εφαρμογή συνομιλιών της Valve

Πριν περίπου ένα χρόνο η Valve κυκλοφόρησε ένα μεγάλο update για τα χαρακτηριστικά συνομιλιών που είναι ενσωματωμένα στο Steam. Η εταιρεία επικεντρώθηκε στο να προσθέσει σύγχρονες χαρακτηριστικά συνομιλιών όπως καλύτερες ομαδικές συνομιλίες και GIFs.

Όλα αυτά η Valve τα έκανε με την ελπίδα να κρατήσει μερικούς χρήστες μακριά από το Discord, το οποίο κυκλοφόρησε και το δικό του κατάστημα παιχνιδιών, μία εβδομάδα μετά την ενημέρωση του Steam.

Steam Chat, Steam Chat: Χωρίς δυνατότητα φωνητικών κλήσεων η νέα εφαρμογή συνομιλιών της Valve

Τελικά η Valve δημιούργησε μία ξεχωριστή εφαρμογή του Steam Chat η οποία είναι ήδη διαθέσιμη για iOS και Android. Το app επιτρέπει να δούμε ποιος φίλος μας είναι συνδεδεμένος και τι παιχνίδια παίζει, να προσθέσουμε νέους φίλους όπως και να συνομιλήσουμε είτε ατομικά είτε ομαδικά.

Steam Chat, Steam Chat: Χωρίς δυνατότητα φωνητικών κλήσεων η νέα εφαρμογή συνομιλιών της Valve

Επιπλέον, η Valve τόνισε ότι το Steam Chat δεν πρόκειται να μας σπάσει τα νεύρα με συνεχείς ειδοποιήσεις, Αν δεν θέλουμε να λαμβάνουμε μόνιμα ειδοποιήσεις για μηνύματα, αιτήματα, και άλλα, μπορούμε να ρυθμίσουμε να ειδοποιούμαστε για της δραστηριότητες συγκεκριμένων ομάδων ή φίλων.

Τέλος, η Valve ανέφερε ότι οι φωνητικές συνομιλίες δεν έχουν γίνει ακόμη διαθέσιμες, αλλά θα είναι το επόμενο χαρακτηριστικό που θα προσθέσει στο Steam Chat.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Steam Valve

H Valve ανακοίνωσε το Steam Deck OLED με βελτιωμένη οθόνη και διάρκεια μπαταρίας

Η Valve ανακοίνωσε το Steam Deck ΟLED, την νέα αναβαθμισμένη έκδοση της φορητής κονσόλας, που θα γίνει διαθέσιμη τις επόμενες ημέρες.

Games AI Valve

Valve: Μπλόκο στα παιχνίδια με στοιχεία ΑΙ που παραβιάζουν πνευματικά δικαιώματα

Από την περασμένη εβδομάδα κυκλοφορούν πληροφορίες ότι η Valve αρνιόταν να δημοσιεύσει παιχνίδια με περιεχόμενο που δημιουργήθηκε από ΑΙ.

Games Steam

Steam: Πλέον μπορείτε να δοκιμάζετε δωρεάν τα παιχνίδια – Πρώτος τίτλος το Dead Space

Το Steam κυκλοφορεί μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει την προσφορά δωρεάν δοκιμών περιορισμένου χρόνου για τα παιχνίδια.

Internet Steam Valve

Steam: Μπορεί πλέον να μεταφέρει παιχνίδια μέσω του τοπικού δικτύου

Εάν έχετε εγκαταστήσει ένα παιχνίδι στο pc σας και θέλετε να το παίξετε σε άλλο μηχάνημα, μπορείτε να το μεταφέρετε από τη μία συσκευή στην άλλη χωρίς να κάνετε εκ νέου λήψη αρχείων.