Στην BETA,το πρώτο update των Windows 10 για το 2020

3

Στην BETA,το πρώτο update των Windows 10 για το 2020

Φαίνεται πως η Microsoft, θέλει να είναι έτοιμη για το 2020, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση στο blog της, μάθαμε πως έχει ξεκινήσει ήδη το beta testing του πρώτου Update (το οποίο μάλλον θα είναι και μεγάλο), των Windows 10 για το 2020.

Όπως όλα δείχνουν, το συγκεκριμένο Update με κωδικό όνομα “20Η1”,μάλλον είναι και πολύ σημαντικό. Αυτό μπορούμε να το καταλάβουμε από το χρονικό διάστημα, στο οποίο ξεκίνησε το beta testing. Μάλλον η Microsoft, έχει μάθει από τα λάθη της. Αν σκεφτεί κανείς, πως το Update που περιμένουμε τον Απρίλιο, ξεκίνησε το beta testing τον Οκτώβριο, μπορεί να πει πως η εταιρεία θέλει να δώσει σημασία και στην τελευταία λεπτομέρεια.

Ποιος είναι όμως ο λόγος που η Microsoft, ξεκίνησε τόσο νωρίς το testing. Σύμφωνα με την Dona Sarkar, επικεφαλή του προγράμματος των δοκιμών Beta, “Κάποια πράγματα για τα οποία εργαζόμαστε στο 20Η1, χρειάζονται μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο”.

Η συγκεκριμένη έκδοση των Windows 10 20H1 (η οποία ονομάζεται “Skip Ahead”), μέχρι στιγμής δεν έχει καθόλου σταθερότητα και όλα είναι ρευστά. Αυτό σημαίνει πως είναι η χαρά των Beta Testers, καθώς είναι αυτοί που θα πρέπει να διασφαλίσουν την ποιότητα των χαρακτηριστικών και να δώσουν σωστό feedback.

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως η Microsoft για την ώρα τηρεί σιγή ιχθύος, όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου Update. Βάσει λογικής πάντως, δεδομένου ότι ξεκίνησε πολύ νωρίς το testing, θα πρέπει να περιμένουμε μεγάλες αλλαγές.

Πηγή

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
3 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Ευτυχώς πάλι καλά να λέω που δεν βάζω τα Windows 10 και είμαι στα 8.1 κι ούτε έχω να ανησυχώ για το πότε θα μπει κρυφά αυτόματα το beta update !!!!

Fotis

Δεν μπαίνει κρυφά παρά μόνο αν έχεις κάνει enrol στο πρόγραμμα beta

Αλέξανδρος

” Μάλλον η Microsoft, έχει μάθει από τα λάθη της”

Δεν συμφωνώ. Όλες οι μεγάλες ενημερώσεις της μέχρι στιγμής πλην μιας (αν θυμάμαι καλά Fall Creators Update) ήταν ελλατωματικες και σε κάποιες περιπτώσεις ο υπολογιστής μου χρειάστηκε να κάνω reset το μηχάνημα. Προτρέχουν πολύ, Προτρέχουν βιαστικά, και σερβίρουν μισό μαγειρεμένο φαγητό. Το λειτουργικό ενώ μου αρέσει σαν εμπειρία χρήσης το πάει πολύ λάθος στο θέμα επιδιόρθωση δυσλειτουργειας, συν ότι βιάζονται πολύ με τις ενημερώσεις πολλές φορές που δεν έχουν και καμιά τραγική αλλαγή. Ίδωμεν στο μέλλον τι παίζει λοιπόν….

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα