SwiftKey 4.2, Με δυνατότητα συγχρονισμού στο cloud

Η νέα έκδοση του SwiftKey φέρνει την δυνατότητα συγχρονισμού του λεξικού, σε πολλαπλές συσκευές μέσω του cloud. Οι servers που χρησιμοποιούνται για αποθήκευση είναι οι S3 της Amazon, ενώ τα δεδομένα σας κρυπτογραφούνται με αλγόριθμο AES-256. Αξίζει να σημειωθεί ότι προκειμένου να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα συγχρονισμού προαπαιτείται ένας λογαριασμός Google.

Εκτός από τη δυνατότητα συγχρονισμού, ενσωματώνει το νέο χαρακτηριστικό “trending phrases” που ανανεώνει το λεξικό του χρήστη, με βάση τα γεγονότα που γίνονται τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, χωρίς να χρειάζεται την αναβάθμιση της εφαρμογής. Δυστυχώς η συγκεκριμένη λειτουργία δεν υποστηρίζει ακόμα την Ελλάδα αλλά η εταιρία υπόσχεται να το φέρει και σε νέες γλώσσες το προσεχές διάστημα.

Η SwiftKey γιορτάζει την νέα έκδοση προσφέροντας 50% έκπτωση, ενώ οι ήδη αγοραστές θα λάβουν δωρεάν την αναβάθμιση και τα νέα χαρακτηριστικά.

SwiftKey 4.2, SwiftKey 4.2, Με δυνατότητα συγχρονισμού στο cloud

Πηγή: 1,2,3

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Εξαιρετικό! το χρησιμοποιούσα καιρό, τώρα έχω το Swype+dragon το οποίο τουλάχιστον για εμένα είναι καλύτερο γράφω πιο γρήγορα και φωνητικά είναι απίστευτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Software

Η GitHub απολύει το 10% του προσωπικού της

Η GitHub, πλατφόρμα software collaboration, μπαίνει στον “χορό” των απολύσεων και περικόπτει το 10% του προσωπικού της.

Smartphones Samsung Software

Samsung: Το λογισμικό Good Lock επεκτείνεται σε πολλές χώρες

Τέλος φαίνεται να μπαίνει στα παράπονα αρκετών χρηστών της Samsung για την αποτυχία πρόσβασης στην σουίτα εφαρμογών Good Lock, που αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μέρη σχετικά με τη χρήση των συσκευών Android της εταιρείας.

Smartphones Google Google Pixel Software

Google: Βελτιώνει τους χρόνους εγκατάστασης ενημέρωσης λογισμικού στα Pixel

H Google προχωρά στην βελτίωση του χρόνου εγκατάστασης των ενημερώσεων λογισμικού στα Pixel, που πλέον χρειάζονται λιγότερο συνολικό χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Internet Metaverse Software

Metaverse: Ξοδεύονται δισεκατομμύρια για την αγορά εικονικής γης

Σχεδόν 2 δισεκατομμύρια δολάρια έχουν δαπανηθεί σε εικονική γη τους τελευταίους 12 μήνες, καθώς άνθρωποι και εταιρείες αγωνίζονται για να αποκτήσουν έδαφος στο Metaverse.