Τα avatar του Metaverse είναι διαθέσιμα στο Microsoft Teams

Microsoft metaverse avatars, Τα avatar του Metaverse είναι διαθέσιμα στο Microsoft Teams

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι τα avatar είναι πλέον διαθέσιμα για προεπισκόπηση για την πλατφόρμα συνεργασίας Teams.

Μέσω της εφαρμογής Avatars στο Microsoft Teams App Store, τα μέλη του Προγράμματος Τεχνικής Πρόσβασης μπορούν πλέον να σχεδιάσουν έως και τρία avatars για χρήση κατά τη διάρκεια συναντήσεων και να επιλέξουν από μια σειρά από χειρονομίες αντίδρασης.

Τα λεγόμενα Mesh avatars ανακοινώθηκαν για πρώτη φορά για το Microsoft Teams σε μια ανάρτηση ιστολογίου από τον John Roach, CTO ψηφιακών συμβουλευτικών υπηρεσιών της εταιρείας, τον Νοέμβριο του 2021.

Εάν η Microsoft συνεχίσει να αναπτύσσει λειτουργίες που γειτνιάζουν με το metaverse για την πλατφόρμα Teams, θα μπορούσε να καταφέρει να απορρίψει τα σχέδια της Meta για τον τομέα με το δικό της metaverse Horizon Workrooms.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Meta Metaverse

H Meta δηλώνει (ξανά) πίστη και αφοσίωση στο metaverse

Αν και αναγνωρίζει ότι το 2022 ήταν “πιο δύσκολο από ό,τι περιμέναμε” για τα σχέδια για το metaverse, η Meta παραμένει προσηλωμένη στην τεχνολογία.

Cars featured Metaverse

FIAT Metaverse Store: Η πρώτη έκθεση αυτοκινήτου στο metaverse

Η FIAT ανακοινώνει το FIAT Metaverse Store, το πρώτο διαδραστικό κατάστημα αυτοκινήτου στο περιβάλλον metaverse, που αποτελεί παγκόσμια πρωτιά.

Internet Metaverse Sony

Sony: “Εισβάλει” στο metaverse με ένα σύστημα παρακολούθησης κίνησης

Η Sony δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το metaverse και η παρουσία της εκεί είναι εντυπωσιακή, χάρη στο Mocopi.

Internet Apple featured Metaverse

Apple: Ετοιμάζει τη δική της εκδοχή του Metaverse;

Φαίνεται πως η Apple θα μας κάνει να αδημονούμε για το πολυαναμενόμενο AR/VR headset της καθώς παίρνουμε μια γεύση του τι ετοιμάζει για το μέλλον.