Τα iPhone τρέχουν Windows 10 μεσα από εφαρμογή

, Τα iPhone τρέχουν Windows 10 μεσα από εφαρμογή

Όπως γνωρίζουμε, η Apple έχει για όλα της τα προϊόντα ένα ξεχωριστό software το οποίο τα υποστηρίζει. Το iOS για παράδειγμα έχει πληθώρα χαρακτηριστικών τα οποία υποστηρίζουν τα iPhone ωστόσο η εφαρμογή UTM επιτρέπει στα smartphone του Αμερικανικού κολοσσού να τρέξουν τα Windows 10.

Οι iOS συσκευές δεν διαθέτουν υποστήριξη για virtualization ωστόσο η εφαρμογή UTM η οποία συνδέεται με έναν SPICE server στο QEMU επιτρέπει μέσω αυτής την χρήση των Windows 10 στα iPhone. Επιπλέον, μέσω του UTM ο χρήστης μπορεί να τρέξει ακόμη και τα Linux ενώ η χρήση της μπορεί να επεκταθεί ακόμη και στα iPad.

Η εφαρμογή πρέπει να γίνει sideload ωστόσο ένα μελλοντικό update θα μπορούσε εύκολα να σταματήσει την υποστήριξη της. Αυτήν την στιγμή ορισμένοι χρήστες, έχουν καταφέρει να τρέξουν τα Windows 10 στο iPhone τους ωστόσο το project βρίσκεται ακόμη στα αρχικά του στάδια και έχει ορισμένα μεγάλα loading screens.

Το TCG accelerator το οποίο τρέχει το λειτουργικό σύστημα στην εφαρμογή υποστηρίζει μόνο το 70% της ταχύτητας ωστόσο η απόδοση αυξάνεται με την χρήση χαμηλών γραφικών.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Μετά την μαχαιριά ενός άθλιου που έτρεξε 10Χ σε Μακ (Ακόμη να συνέλθω) ήρθε κάτι μακράν αισχρότερο κ βλάσφημο!
Πάτε κ βάζετε πάνω από το ΙOS Ο ΘΕΟΣ ΑΙΟΣ ΙΣΧΥΡΟΣ τους εξωαποδω ? Τι θέλετε δλδ μπλε οθόνες στα επαγγελματικά εργαλεία ?
Έχει καταντήσει η μικρομάλακη trojan , warm. χώνεται παντού κ υποσκάβει το οικοσύστημα ΕΔΕΜ που έχουμε .
Επαγρύπνηση, νηστεία, προσευχή να ναι καλά η θεά μας κ 2 φορές τον χρόνο να θυσιάζουμε @2.500 ευρώ προ φόρων στο όνομα της για χάρη του μεγαλείου της μετοχής της.ΑΜΗΝ!

Stan

Χαχαχαχα!!! Ωραίος!!!

Μιχάλης Μ

nerd

Χριστόφορος

😂😂😂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.