Τα Samsung Galaxy S7 και S7 edge Oreo updates ξεκινάνε στις 18 Μαΐου;

S7 και S7 edge, Τα Samsung Galaxy S7 και S7 edge Oreo updates ξεκινάνε στις 18 Μαΐου;

Τα Oreo updates των Samsung Galaxy S7 και S7 edge βρίσκονται κοντά όπως είχαμε πει, αλλά θα ξεκινήσουν τελικά με μία καθυστέρηση στις 18 Μαΐου και όχι τον Απρίλιο όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, τουλάχιστον για τη χώρα της Τουρκίας. Την πληροφορία διέδωσε ξένη τουρκική ιστοσελίδα.

Σύμφωνα με προηγούμενη διαρροή το roll-out για την αναβάθμιση Galaxy S7 και S7 edge για τη γείτονα χώρα είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 13 Απριλίου και τώρα πήγε για παραπάνω από ένα μήνα μετά.

Την αναβάθμιση των Galaxy S7 και S7 edge σε Android Oreo θα ακολουθήσει το update των Galaxy A3 (2017), A5 (2017) και A7 (2017) που έχει προγραμματιστεί για την 1η Ιουνίου, κι εδώ δηλαδή με καθυστέρηση. Ελπίζουμε τουλάχιστον αυτή τη φορά να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα από την κορεάτικη εταιρεία. Επιπρόσθετα, μαζί με τα Galaxy smartphones η Samsung έχει υποσχεθεί να λανσάρει και το Oreo update του Galaxy Tab S3 και συγκεκριμένα την ίδια ημέρα με τα Galaxy S7 και S7 edge.

Οι παραπάνω ημερομηνίες ισχύουν προς το παρόν για την αγορά της Τουρκίας. Δεν περιμένουμε τη Samsung να ρολάρει την αναβάθμιση ταυτόχρονα σε όλες τις αγορές αλλά σταδιακά όπως γίνεται συνήθως. Για παράδειγμα, πριν λίγες ημέρες ξεκίνησε το λανσάρισμα του Android Oreo στο Galaxy A5 στη Ρωσία. Οπότε μάλλον είμαστε σε καλό δρόμο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

skroutz 350 και bestprice.gr ακομα καλυτερα στα 330! παραγγειλα ενα εργαλειο για το vfm που χει
προσφατα επαιξε και προσφορα 299 γερμανος αλλα ημουν αναποφασιστος με s8

με ποια εκδοση λειτουργικου να το αφησω ρε παιδια ??
ειναι γνωστο οτι σε samsung/apple ποτε δεν αναβαθμιζεις σε νεα εκδοση αν η παλια δουλευει σωστα γιατι παντα τις χαλαει για να σε ωθησει σε νεοτερο μοντελο !

NtinosMD

Δοκιμασε κ δες ποια σου τρεχει καλυτερα. Σ αντιθεση με την apple, το sammobile εχεις μια ολοκληρη database με προηγουμε official roms των συσκευων της Samsung. Αν δεν σ κανει η Oreo, φλασαρεις την Nougat κ ληγει εκει το θεμα…

giorgosgek

@Παπαροκας tiamat – Enûma Eliš Εγω που πηρα ενα μου ηρθε με nougat , εχω δουλεψει και MM με την οποια ημουν πολυ ευχαριστημενος και ειχε εξαιρετικη αποδοση , αλλα δεν αξιζει να γυρισεις πισω , εντυπωσιαστηκα με τη nougat , εχουν προσθεσει πολλα καλουδια και εχει ωραιο skin , δεν ειναι downgrade σε καμια περιπτωση , ειναι καλοφτιαγμενη λες και βγηκε με αυτη, μετα και απο τοσα beta τοσους μηνες. Αστο με nougat κι αν στη δωσει γυρνας οποτε θες.

Ιωάννης jb

Tiamat 300+ ευρώ για συσκευή 2+ ετών η οποία είναι με μικρή rom και με τελευταίο update το oreo??
Σε καμία των περιπτώσεων τέτοιο λάθος..
Συσκευές καλές λέτε ότι έχει η Samsung από αναβαθμίσεις όμως τι κάνουμε? Εκεί φαίνεται μια εταιρία

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

thx guys! παρτε το τωρα οσοι αλλοι ειναι γιατι καθε συσκευη μολις φτασει ιστορικο χαμηλο δεν πεφτει αλλο και αποσυρεται! πx s6 που τωρα ειναι 50ευρω πιο ακριβο απ οτι περυσι

χρηστος

Εγω παιδια στο S7 Edge με αναβαθμιση Nougat ειδα βελτιωσεις σε μπαταρια & ταχυτητα.

giorgosgek

@Παπαροκας tiamat – Enûma Eliš ισχυει , δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο τα σημερινα, μονο τους επεξεργαστες , αλλα και παλι κανει τη δουλεια του αψογα . Η μπαταρια τεραστια , κραταει αρκετα περισσοτερο απο τα s8 των φιλων μου. Η τελευταια επισημη ναυαρχιδα της samsung με home button και 16:9 οθονη (μετα την αποσυρση του Note 7). Δεν θα το μετανιωσεις νομιζω , ειναι τιμιο για τα λεφτα του.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ολα αυτα που λες σκεφτηκα και γω γιωργος γι αυτο και το προτιμησα απο s8

16:9 που λατρευω, φωτογραφικη ιδιο hardware με s8 , ιδια μπαταρια, ιδια ραμ και δακτυλικο μπρος αντι πισω που προτιμω….

το μονο ερωτηματικο μου ο exynos που η mali στα games δεν τα παει καλα.. και να μαστε καλα παμε για s9 οταν με το καλο φτασει τα 480ευρω που ναι τωρα το s8 !

Χρησταρας

Παιδιά εγώ στο edge όταν έκανα την αναβάθμιση σε nougat το μόνο αρνητικό που είδα ήταν ότι από 23 δευτερα έκανε 30 για ανοίξει η συσκευή

Lefteris

Παιδιά, πήρα το oreo στο note 8 που έχω. Καλοδεχούμενη η αναβάθμιση, αλλά επί της ουσίας είναι περισσότερο στο μυαλό το να έχεις την τελευταία έκδοση, παρά ουσιαστική. Τώρα αν μιλάμε για 2-3 εκδόσεις πίσω, σίγουρα υπάρχουν πιο ουσιαστικές διαφορές, αλλά για μία έκδοση διαφορά, στους περισσότερους χρήστες δεν θα κάνει καμία διαφορά.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

καλα ιωαννης jb εχεις ενα δικιο…
απ οτι βλεπω ουτε καν την 7.1 εκδοση δεν εχει. στο 7.0 βρισκεται ακομα… και αν παρει την 8.0 φοβαμαι πως θα χαλασει το κινητο οπως εκανε στο s6 οταν πηρε την τελευταια αναβαθμιση σε nougat

γνωστές παλιες π@##ες οι samsung και apple σε αυτα ….

και τα 32 ρομ εννοειται ειναι λιγα.. αλλα και τα 64 του s9 παλι λιγα ..οποτε δεν αλλαζει κατι στην ουσια ….

για την τιμη που λες ομως ειναι οτι πιο vfm στην ελληνικη αγορα ! με μονη εξαιρεση το xz 1 compact με 349 σε γερμανο που επισης ειναι δυνατο vfm

Makis

Αντε και το πήρες, προπέρσινο και 350 δεν είναι και λίγα. Αργά ή γρήγορα οι εφαρμογές θα έχουν μείνει πίσω και θα σου ζητάνε να κάνεις το επόμενο update που δαικίως δεν θες. Οπότε; Θα σου μείνει η φωτογραφική…οκ. Τέτοια αγορά θα έκανα μόνο σε κάτι με pure android έστω και προπέρσινο, αν έβγαινε κανένα Nexus ας πούμε…που θα έπαιζε για πολύ καιρό…

giorgosgek

ενταξει παιδια ,οτι να’ναι , ασχετα απο τον επεξεργαστη που ειναι και παλι μια χαρα, σε αυτη τη τιμη δεν παιζει αλλο με τετοια χαρακτηριστικα, ηταν ηδη μπροστα για την εποχη του ακομα και σε σχεδιο, προς το παρον ειναι μια χαρα και δεν νομιζω σε ενα χρονο να ειναι αχρηστο οπως φανταζεστε . Εχει γινει καραμελα αυτο με τα updates, οταν κοπει εντελως η υποστηριξη και δεν κατεβαζει τιποτα θα το δεχτω. Απο το να δωσεις 100 παραπανω η 300 και να παρεις πανω κατω το ιδιο, με τη μονη διαφορα το android οκ. Το προβλημα στο οποιο αναφερομαι δεν ειναι στη τιμη και στο τι συμφερει απλα , ειναι στο οτι εχουν μεινει εντελως στασιμα τα κινητα και δυσκολα αξιζει αναβαθμιση , ειδικα με τις τιμες που παιζουν χωρις λογο. Γλυκοκοιταζω μονο huawei και μελλοντικα νοκια με android one, γενικα απο κινα μερια εχουμε ελπιδες για κατι διαφορετικο και κανει πιο μπαμ φετος απο ποτε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.