Τα Samsung Galaxy Tab S8 ενημερώνονται με Android 12L

galaxy tab s8, Τα Samsung Galaxy Tab S8 ενημερώνονται με Android 12L

Η πρώτη συσκευή της Samsung που τρέχει λογισμικό με βάση το Android 12L είναι το νέο Galaxy Z Fold4. Καθώς η έκδοση είναι tabletοκεντρική, φυσικό είναι να φτάσει στα tablets της Samsung, ξεκινώντας από τη σειρά S8.

Η ενημέρωση έχει αρχίσει να κυκλοφορεί στην Ευρώπη με αριθμό έκδοσης X70xBXXU2AVH2 για το Galaxy Tab S8, X80xBXXU2AVH5 για το Tab S8+ και X90xBXXU2AVH2 για το Tab S8 Ultra.

Η ενημέρωση είναι διαθέσιμη τόσο για τις εκδόσεις Wi-Fi μόνο όσο και για 5G και περιλαμβάνει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Αυγούστου 2022.

Τα νέα που φέρνει:

Η λειτουργία της γραμμής εργασιών σάς επιτρέπει να κάνετε γρήγορη εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών και εκκίνησή τους, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία DeX. Επίσης, μια εύκολη κίνηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών πλήρους οθόνης και λειτουργίας διαχωρισμού οθόνης.

Η ενημέρωση επιτρέπει στα Tab S8 να εξάγουν κείμενο από εικόνες (υποστηρίζονται κινέζικα, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, κορεάτικα, πορτογαλικά και ισπανικά, εκτός από τα αγγλικά). Δίπλα στο κείμενο θα εμφανιστούν έξυπνες ενέργειες, π.χ. μπορείτε να καλέσετε έναν αριθμό από μια φωτογραφία μιας επαγγελματικής κάρτας. Η εφαρμογή My Files, δε, μπορεί να αναζητήσει πληροφορίες μέσα σε αρχεία, συμπεριλαμβανομένου κειμένου σε εικόνες.

Υπάρχουν μερικές άλλες βελτιώσεις, π.χ. το πρόγραμμα περιήγησης Διαδικτύου Samsung σάς επιτρέπει να αναδιοργανώσετε τους αγαπημένους σας ιστότοπους και σελιδοδείκτες με μεταφορά και απόθεση, μπορείτε να ορίσετε μια συλλογή εικόνων ως ταπετσαρίες για την οθόνη κλειδώματος και να την επεξεργαστείτε αργότερα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.