Τα Windows 11 κρατούν “όμηρο” το USB σας

Windows 11, Τα Windows 11 κρατούν “όμηρο” το USB σας

Ένα νέο πρόβλημα εμφανίζεται στα Windows 11 και αφορά το USB σας, καθώς εμποδίζει ορισμένους χρήστες να αφαιρέσουν με ασφάλεια τις συσκευές τους, εάν η Διαχείριση εργασιών είναι ανοιχτή.

Κάθε φορά που συνδέετε μια συσκευή USB, ειδικά μια συσκευή αποθήκευσης, θα πρέπει πάντα να βεβαιωθείτε ότι την αφαιρείτε με ασφάλεια. Στα Windows 11, θα πρέπει να μπορείτε να το κάνετε αυτό κάνοντας δεξί κλικ στο εικονίδιο USB στη γραμμή εργασιών και επιλέγοντας «Εξαγωγή» με το όνομα της συσκευής που θέλετε να αφαιρέσετε.

Αρκετοί άνθρωποι αναφέρουν ένα σφάλμα που τους εμποδίζει να το κάνουν όταν εκτελείται η Διαχείριση εργασιών. Αντίθετα, η προσπάθεια αποσύνδεσης της συσκευής USB αναγκάζει τα Windows 11 να μην ανταποκρίνονται για λίγα δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, εμφανίζεται ένα σφάλμα που λέει “Τα Windows δεν μπορούν να σταματήσουν τη συσκευή σας επειδή ένα πρόγραμμα εξακολουθεί να τη χρησιμοποιεί. Κλείστε όλα τα προγράμματα που ενδέχεται να χρησιμοποιούν τη συσκευή και δοκιμάστε ξανά αργότερα.”

Αυτό το σφάλμα εμφανίζεται συνήθως όταν προσπαθείτε να εξαγάγετε μέσα USB που χρησιμοποιούνται ακόμα. Ωστόσο, αυτό το σφάλμα σημαίνει ότι λαμβάνετε αυτήν την προειδοποίηση ανεξάρτητα από το εάν η συσκευή USB σας χρησιμοποιείται και αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Music Apple TV

Οι εφαρμογές Apple Music, TV και Devices διαθέσιμες στα Windows

Η Apple ετοιμάζεται εδώ και καιρό να φέρει τρεις βασικές εφαρμογές της στα Windows και, μετά από μήνες σε μορφή beta, τα app είναι διαθέσιμα.

Software Microsoft Windows 10 Windows 11

Microsoft: Επιβεβαιώνει bug που εμποδίζει το άνοιγμα του Outlook στα Windows

Oι χρήστες των Windows 10 και 11 ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ένα σφάλμα που εμποδίζει την εκκίνηση του Outlook και άλλων εφαρμογών.

Internet AI Microsoft Windows 11

Microsoft: Aνακοίνωσε τον βοηθό Copilot ΑΙ στα Windows 11

Στο συνέδριο BUILD 2023, η Microsoft παρουσίασε το Windows Copilot, έναν προσωπικό βοηθό ΑΙ ενσωματωμένο στα Windows 11.

Software iMessage Microsoft Windows 11

Τα Windows 11 υποστηρίζουν το iMessage αλλά οι περιορισμοί είναι πολλοί

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι αρχίζει να παρέχει υποστήριξη iPhone στην εφαρμογή Phone Link στα Windows 11, αλλά υπάρχουν περιορισμοί.