TabooGr, Εφαρμογή για Android συσκευές [Έλληνες developers]

Το ελληνικό TabooGr έφτασε για να σας διασκεδάσει και να… ακονίσει το μυαλό σας! Τα άτομα χωρίζονται σε ισάριθμες ομάδες. Ένα άτομο από την ομάδα περιγράφει την λέξη που φαίνεται στην κορυφή της κάρτας και η υπόλοιπη ομάδα προσπαθεί να την βρει. Δίπλα στο άτομο που περιγράφει, βρίσκεται κάποιος από την αντίπαλη ομάδα, ο οποίος προσέχει να μην αναφερθεί κάποια από τις απαγορευμένες λέξεις Taboo.

Αν υποθεί κάποια από τις λέξεις, πρέπει να πατηθεί το κουμπί “λάθος” για να αφερεθεί ένας πόντος από την ομάδα. Αν η ομάδα βρει την λέξη κερδίζει έναν πόντο. Τελείωνει ο χρόνος και οι ομάδες αλλάζουν θέσεις. Στο τέλος, η ομάδα με τους περισσότερους πόντους νικάει! Το παιχνίδι παίζεται από 2 έως 5 ομάδες, με 5 γύρους ανά ομάδα και 2 λεπτά άνα γύρο.

, TabooGr, Εφαρμογή για Android συσκευές [Έλληνες developers]

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sakis

Υπήρχε ήδη taboo ελληνικό για android.
Το βρίσκουμε στο play store ως tabooo.
Όπως και να ‘χει όμως είναι ευχάριστο να βλέπουμε Έλληνες developers να βγάζουν απλές εφαρμογές που σίγουρα θα βρουν ανταπόκριση από τον κόσμο.

Tsabino

ειναι πολυ καλο!!!

JohnGreek

Πολύ καλή εφαρμογή! Μπράβο στα παιδία!

fousekis

Η εφαρμογη τα σπαει !!!

dBpanos

Συγκριτικά και με το “tabooo” που προϋπήρχε είναι καλυτερο και με πιο ευχαριστο GUI. Προτείνεται!!!

nick2011

Αν δεν κάνω λάθος για το iOS υπάρχει ελληνικό το Unspeakable.

Kι αυτό ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ με όμορφο interface.

wiffer

καλησπέρα . η εφαρμογή είναι πάρα πολύ καλά στημένη πολύ καλύτερη από την προϋπάρχουσα. επίσης θα ήθελα να επισημάνω κάτι που πρόσεξα. αυτοί που έχουν αφήσει αρνητικό rating θα μπορούσαν να αφήσουν και κάποιο comment για να ξέρει και ο δημιουργός τι δεν τους άρεσε για να το διορθώσει . έξαλλου η εφαρμογή είναι αυτό που λέει… δηλαδή taboo κατεβάζεις αυτό παίρνεις . Και πρόσεξα ότι η αρνητική βαθμολογία έγινε σε μια μέρα. Τα συμπεράσματα δικά σας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Software

Η GitHub απολύει το 10% του προσωπικού της

Η GitHub, πλατφόρμα software collaboration, μπαίνει στον “χορό” των απολύσεων και περικόπτει το 10% του προσωπικού της.

Smartphones Samsung Software

Samsung: Το λογισμικό Good Lock επεκτείνεται σε πολλές χώρες

Τέλος φαίνεται να μπαίνει στα παράπονα αρκετών χρηστών της Samsung για την αποτυχία πρόσβασης στην σουίτα εφαρμογών Good Lock, που αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μέρη σχετικά με τη χρήση των συσκευών Android της εταιρείας.

Smartphones Google Google Pixel Software

Google: Βελτιώνει τους χρόνους εγκατάστασης ενημέρωσης λογισμικού στα Pixel

H Google προχωρά στην βελτίωση του χρόνου εγκατάστασης των ενημερώσεων λογισμικού στα Pixel, που πλέον χρειάζονται λιγότερο συνολικό χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Internet Metaverse Software

Metaverse: Ξοδεύονται δισεκατομμύρια για την αγορά εικονικής γης

Σχεδόν 2 δισεκατομμύρια δολάρια έχουν δαπανηθεί σε εικονική γη τους τελευταίους 12 μήνες, καθώς άνθρωποι και εταιρείες αγωνίζονται για να αποκτήσουν έδαφος στο Metaverse.