Telegram: Πλέον μπορείτε να μεταφέρετε τα δεδομένα σας από το WhatsApp

, Telegram: Πλέον μπορείτε να μεταφέρετε τα δεδομένα σας από το WhatsApp

Το Telegram προσφέρει πλέον στους χρήστες του την ευκαιρία να μεταφέρουν το ιστορικό και τα δεδομένα τους από το WhatsApp. Η υπηρεσία γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι η ιδανική εναλλακτική για όσους θέλουν να ξεφύγουν από τον διαμοιρασμό των δεδομένων του WhatsApp με το Facebook και έτσι δε χάνει την ευκαιρία.

Με αυτό τον τρόπο, οι χρήστες του WhatsApp, αλλά και των Line και KakaoTalk, δε χρειάζεται να χάσουν απολύτως τίποτα από τις συζητήσεις, τα media αλλά και το αποθηκευμένο τους περιεχόμενο όταν μεταβούν στο Telegram. Η επιλογή για import των δεδομένων είναι ήδη διαθέσιμη με την τελευταία έκδοση της εφαρμογής για Android και iOS συσκευές.

Αυτό βέβαια είναι κάτι που περιμέναμε, καθώς το Telegram συνεχίζει να βλέπει τους χρήστες του να αυξάνονται, μετά το τελεσίγραφο του WhatsApp. Όσο βέβαια και να προσπάθησε η υπηρεσία να καθησυχάσει τα μέλη της ότι δεν πρόκειται να μοιραστούν τα δεδομένα με το Facebook, το κακό έχει ήδη γίνει. Πέραν βέβαια του Telegram και το Signal συνεχίζει να βλέπει αύξηση στα ενεργά του μέλη.

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη μεταφορά των δεδομένων σας εδώ.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέες λειτουργίες για την προστασία των χρηστών – Θα εμποδίζονται τα screetshots των φωτογραφιών προφίλ

Το WhatsApp λαμβάνει σοβαρά υπόψη το απόρρητό σας με μια νέα λειτουργία που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε δοκιμή beta.

Internet Instagram WhatsApp

Το WhatsApp θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται το Status στο Instagram

Το WhatsApp, η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων με πάνω από 2,5 δισ. ενεργούς χρήστες, πρόκειται να βελτιώσει τη σύνδεσή του με το Instagram.

Software Android iOS WhatsApp

WhatsApp: Νέα λειτουργία για απόκρυψη της διεύθυνσης IP σας κατά τις κλήσεις

Η πιο πρόσφατη έκδοση του WhatsApp για Android και iOS υποστηρίζει πλέον την απόκρυψη της διεύθυνσης IP σας.