Telegram Premium: Κυκλοφόρησε για 5,49 € το μήνα

telegram, Telegram Premium: Κυκλοφόρησε για 5,49 € το μήνα

Η Telegram κυκλοφόρησε Premium tier, το οποίο θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως για 5,49 € το μήνα. Όσοι επιθυμούν την αναβάθμιση θα πρέπει να ενημερώσουν την εφαρμογή Telegram στην έκδοση 8.8 και έπειτα να μεταβούν στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και να επιλέξουν τη νέα επιλογή Telegram Premium.

Σύμφωνα με την Telegram, η νέα συνδρομητική της υπηρεσία βοηθά στην υποστήριξη της δωρεάν έκδοσης του, ενώ πληρώνει και για όλες τις νέες δυνατότητες στην έκδοση Premium της εφαρμογής.

Οι νέες δυνατότητες του Telegram Premium:

No Ads

  • Σε κάποιες χώρες, η Telegram δείχνει μηνύματα χορηγών σε μεγάλα και δημόσια κανάλια. Αυτές οι διαφημίσεις βοηθούν στην υποστήριξη του λειτουργικού κόστους του Telegram, αλλά δεν θα εμφανίζονται πλέον για τους συνδρομητές του Telegram Premium.

4GB file uploads

  • Με το Telegram Premium, οι συνδρομητές θα μπορούν πλέον να στέλνουν αρχεία 4 GB. Όσοι είναι δωρεάν χρήστες θα μπορούν να κάνουν λήψη αρχείων 4 GB που τους αποστέλλονται από χρήστες του Premium.

Γρηγορότερα Downloads

  • Οι συνδρομητές Premium μπορούν να κάνουν λήψη πολυμέσων και αρχείων με τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα. Έχετε πρόσβαση στα πάντα στον απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο σας στο cloud όσο γρήγορα επιτρέπει η σύνδεσή σας.

Αυξημένα όρια

  • Με το Premium, μπορείτε να ακολουθήσετε έως και 1.000 κανάλια, να δημιουργήσετε έως και 20 φακέλους συνομιλιών με έως και 200 ​​συνομιλίες ο καθένας, να προσθέσετε έναν τέταρτο λογαριασμό σε οποιαδήποτε εφαρμογή Telegram, να κάνετε pin 10 συνομιλίες στην κύρια λίστα και να αποθηκεύσετε έως και 10 αγαπημένα αυτοκόλλητα.
  • Μπορείτε επίσης να γράψετε ένα μεγαλύτερο βιογραφικό και να συμπεριλάβετε έναν σύνδεσμο σε αυτό. Η απάντηση στα μηνύματα θα είναι εύκολη υπόθεση με πρόσβαση σε 400 αγαπημένα GIF. Τέλος, οι χρήστες Premium μπορούν να κάνουν κράτηση για έως και 20 δημόσιους συνδέσμους t.me, κάνοντας οποιαδήποτε ομάδα ή κανάλι  να ξεχωρίζει με έναν σύντομο και συνοπτικό σύνδεσμο.

telegram, Telegram Premium: Κυκλοφόρησε για 5,49 € το μήνα

Voice to text

  • Τα φωνητικά μηνύματα μπορούν να μετατραπούν σε κείμενο για τις στιγμές που δεν θέλετε να ακούσετε, αλλά θέλετε να δείτε τι λέει. Μπορείτε να αξιολογήσετε τις μετατροπές για να τις βελτιώσετε.

Μοναδικά stickers και reactions

  • Δεκάδες αυτοκόλλητα έχουν τώρα εντυπωσιακά full-screen animations, τα οποία οι χρήστες Premium μπορούν να στείλουν σε οποιαδήποτε συνομιλία για να προσθέσουν εκφράσεις ορατές σε όλους τους χρήστες. Αυτή η premium συλλογή αυτοκόλλητων θα ενημερώνεται κάθε μήνα από καλλιτέχνες του Telegram.
  • Οι χρήστες Premium ξεκλειδώνουν επίσης περισσότερους τρόπους αντίδρασης στα μηνύματα, με περισσότερες από 10 νέες επιλογές emoji.

Διαχείριση Chat

  • Το Telegram Premium περιλαμβάνει νέα εργαλεία για την οργάνωση της λίστας συνομιλιών σας – όπως αλλαγή του προεπιλεγμένου φακέλου συνομιλίας, ώστε η εφαρμογή να ανοίγει πάντα σε έναν προσαρμοσμένο φάκελο.
  • Επιπλέον, οι συνδρομητές μπορούν να ενεργοποιήσουν μια ρύθμιση στο Privacy and Security για αυτόματη αρχειοθέτηση και σίγαση νέων συνομιλιών, βοηθώντας στην οργάνωση ακόμη και των πιο ενεργών λιστών συνομιλιών.

Animated Εικόνα Προφίλ

  • Τα βίντεο προφίλ των premium χρηστών θα κινούνται για όλους σε όλη την εφαρμογή – συμπεριλαμβανομένων των συνομιλιών και της λίστας συνομιλιών.

Premium Badges

  • Όλοι οι χρήστες premium λαμβάνουν ένα ειδικό σήμα Premium που εμφανίζεται δίπλα στο όνομά τους στη λίστα συνομιλιών, στις κεφαλίδες συνομιλιών και στις λίστες μελών σε ομάδες – που δείχνει ότι βοηθούν στην υποστήριξη του Telegram και αποτελούν μέρος του κλαμπ που λαμβάνει πρώτα αποκλειστικές λειτουργίες.

Premium App Icons

  • Διατίθενται νέα εικονίδια που μπορούν να προσθέσουν οι premium χρήστες στην Αρχική τους οθόνη. Επιλέξτε ανάμεσα σε ένα αστέρι premium, νυχτερινό ουρανό ή turbo-plane.
Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Telegram

Telegram: Θα αποκτήσει Stories τον επόμενο μήνα

Tα Stories τα γνωρίσαμε από το Snapchat το 2013, μετά τα υιοθέτησε η Μeta, ενώ τώρα ήρθε η ώρα να πέσει και το τελευταίο οχυρό, το Telegram.

Internet Instagram Social Media Telegram

Instagram: Η Meta αντιγράφει τα κανάλια του Telegram

Η Meta εισάγει τη δική της εκδοχή των καναλιών του Telegram με δικά του κανάλια μετάδοσης στο Instagram, όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος Mark Zuckerberg μέσω ενός από τα νέα κανάλια.

Software Apple iPad iPhone

Telegram: Αποκτά μετάφραση συνομιλίας σε πραγματικό χρόνο

Μια νέα ενημέρωση για iPhone και iPad κυκλοφόρησε το Telegram Messenger αυτή την εβδομάδα, με αρκετές νέες δυνατότητες και λειτουργίες.

Internet Telegram WhatsApp

WhatsApp: Στοχεύει να “κλέψει” μία εύχρηστη λειτουργία του Telegram

O ανταγωνισμός για το WhatsApp είναι τεράστιος και η Meta στοχεύει να το εξοπλίσει ιδανικά χάρη σε νέες βελτιώσεις που του έχει προσθέσει τον τελευταίο χρόνο.