Τι είναι το Huawei AppGallery

, Τι είναι το Huawei AppGallery

Το Huawei AppGallery είναι η επίσημη πλατφόρμα εφαρμογών της Huawei η οποία σας δίνει την δυνατότητα να αναζητήσετε, να κατεβάσετε και να μοιραστείτε εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα Android. Το AppGallery συνεχίζει να αναπτύσσει το παγκόσμιο οικοσύστημα εφαρμογών για να σας προσφέρει ασφαλείς και διαφοροποιημένες εμπειρίες.

Το Huawei AppGallery διαθέτει ένα μηχανισμό ανίχνευσης τεσσάρων επιπέδων για να εξασφαλίσει ότι οι εφαρμογές που εμφανίζονται στην πλατφόρμα είναι ασφαλείς για λήψη και χρήση. Όλα τα είδη χρήσιμων και διασκεδαστικών εφαρμογών είναι διαθέσιμα για λήψη μέσω του AppGallery.

Το Huawei P40 Lite E που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στην Ελλάδα θα έχει Android μαζί με το AppGallery και HMS (Huawei Mobile Services) αλλά όχι Google Play, ούτε Google Mobile Services (GMS).

, Τι είναι το Huawei AppGallery

Ασφάλεια

Αποκλειστική ανίχνευση τεσσάρων επιπέδων. Έλεγχος απορρήτου, έλεγχος ευπάθειας ασφαλείας, ανίχνευση κακόβουλης συμπεριφοράς και χειροκίνητος, έλεγχος ασφαλείας πραγματικού ονόματος.

Boutique

Το HUAWEI AppGallery συγκεντρώνει επαγγελματίες editors από όλο τον κόσμο και εκθέτει την εφαρμογή σας με διάφορους τρόπους.

Έξυπνο

Βοηθήστε τους Huawei χρήστες να βρουν τις τοπικές δημοφιλείς εφαρμογές για πρώτη φορά.

Wishlist

Θα βάλουμε τα δυνατά μας να βρούμε τις εφαρμογές που επιθυμείτε.

Δώρα

Κουπόνια, εκπτωτικά κουπόνια, VIP δικαιώματα, αυτές οι υπηρεσίες απευθύνονται αποκλειστικά σε χρήστες Huawei.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kosmas

Άφησα το iphone x που έχω γιατί με το ios13 έβγαζε όλο προβλήματα. Πόσο χιλιόμετρα πίσω είναι από το p20 που είπα να ξαναπιάσω και το είχα για καβάτζα. Αγαπημένη huawei τίμια σε όλα με όλα τα “features” του ios. Ακόμα και το μενού ίδιο είναι στο EMUI αντιγραφή από το ios. Χαράς στο design δηλαδή που η apple καθιέρωσε μια μάπα και μισή για λειτουργικό και user interface.

Πιο πολύ λατρεύω το πραγματικό multitasking, και την πραγματική ενσωμάτωση εφαρμογών που ανοίγω shared location στο ios και δεν μου ανοίγει τους χάρτες, που δεν μπορώ να αλλάξω default apps.

HUAWEI ΣΑΓΑΠΩ! ΕΟΕΟΕΟ

Ηλια2

Πρεπει να πας σε ενα Γιατρο σιγουρα..!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.