Το 10% των Android συσκευών τρέχουν την έκδοση 9 Pie 9 μήνες μετά την διάθεσή της

0

Η Google ανακοίνωσε ότι το 10,4% των συνολικών συσκευών που έχουν Android χρησιμοποιούν το Android 9 Pie, το οποίο κυκλοφόρησε στις 6 Αυγούστου 2018. Μέχρι σήμερα, η εταιρεία δεν είχε μοιραστεί ποτέ με το κοινό τα στατιστικά στοιχεία χρήσης του Android 9 Pie. Ωστόσο, στο Google I/O 2019 η εταιρεία ανακοίνωσε τα ποσοστά των συσκευών που έχουν εγκατεστημένη την κάθε έκδοση Android.

Σύμφωνα με τη Google, το 28,3% των συσκευών έχουν εγκατεστημένο το Android 8.0 και 8.1, το 19,2% έχουν Android 7.0 και 7.1, το 16,9% τρέχουν Android Marshmallow, και το Android Lollipop φιλοξενείται από το 14,5% των συσκευών. Στην πέμπτη θέση βρίσκουμε το Android Pie, το οποίο είναι εγκατεστημένο στο 10,4% των συσκευών που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.

Αντίστοιχα, το Android Oreo εννέα μήνες μετά την κυκλοφορία του ήταν εγκατεστημένο μόνο στο 5,7% των Android συσκευών. Αυτό σημαίνει ότι οι εταιρείες αναβάθμισαν τις συσκευές τους στην 8η έκδοση του λειτουργικού με πιο αργούς ρυθμούς σε σχέση με το Android 9 Pie.

Ας ελπίσουμε ότι η Google θα βελτιώσει τους ρυθμούς ενημέρωσης του developer portal, ενισχύοντας περισσότερο την προσπάθεια των εταιρειών να αναβαθμίζουν τις συσκευές τους στην νεότερη έκδοση Android.

Πηγή

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα