Το 10% των Android συσκευών τρέχουν την έκδοση 9 Pie 9 μήνες μετά την διάθεσή της

Android Pie, Το 10% των Android συσκευών τρέχουν την έκδοση 9 Pie 9 μήνες μετά την διάθεσή της

Η Google ανακοίνωσε ότι το 10,4% των συνολικών συσκευών που έχουν Android χρησιμοποιούν το Android 9 Pie, το οποίο κυκλοφόρησε στις 6 Αυγούστου 2018. Μέχρι σήμερα, η εταιρεία δεν είχε μοιραστεί ποτέ με το κοινό τα στατιστικά στοιχεία χρήσης του Android 9 Pie. Ωστόσο, στο Google I/O 2019 η εταιρεία ανακοίνωσε τα ποσοστά των συσκευών που έχουν εγκατεστημένη την κάθε έκδοση Android.

Android Pie, Το 10% των Android συσκευών τρέχουν την έκδοση 9 Pie 9 μήνες μετά την διάθεσή της

Σύμφωνα με τη Google, το 28,3% των συσκευών έχουν εγκατεστημένο το Android 8.0 και 8.1, το 19,2% έχουν Android 7.0 και 7.1, το 16,9% τρέχουν Android Marshmallow, και το Android Lollipop φιλοξενείται από το 14,5% των συσκευών. Στην πέμπτη θέση βρίσκουμε το Android Pie, το οποίο είναι εγκατεστημένο στο 10,4% των συσκευών που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.

Αντίστοιχα, το Android Oreo εννέα μήνες μετά την κυκλοφορία του ήταν εγκατεστημένο μόνο στο 5,7% των Android συσκευών. Αυτό σημαίνει ότι οι εταιρείες αναβάθμισαν τις συσκευές τους στην 8η έκδοση του λειτουργικού με πιο αργούς ρυθμούς σε σχέση με το Android 9 Pie.

Android Pie, Το 10% των Android συσκευών τρέχουν την έκδοση 9 Pie 9 μήνες μετά την διάθεσή της

Ας ελπίσουμε ότι η Google θα βελτιώσει τους ρυθμούς ενημέρωσης του developer portal, ενισχύοντας περισσότερο την προσπάθεια των εταιρειών να αναβαθμίζουν τις συσκευές τους στην νεότερη έκδοση Android.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Android 8.0 Android Pie

BlueFrag: Ευπάθεια στο Bluetooth του Android επιτρέπει τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση

Με την εκμετάλλευση της ευπάθειας BlueFrag ο επιτιθέμενος αποκτά πρόσβαση σε smartphones που τρέχουν Android 8 Oreo ή Android 9 Pie.

Software Android 6.0 Marshmallow Android Pie Google

Google Sound Amplifier: Εφαρμογή διευκόλυνσης πρόσβασης για άτομα με προβλήματα ακοής

Η Google κυκλοφόρησε την εφαρμογή Sound Amplifier, η οποία βοηθάει τους χρήστες με προβλήματα ακοής να καταλαβαίνουν καλύτερα τι συμβαίνει γύρω τους.

Smartphones Google I/O 2019 Google Pixel 3a Google Pixel 3a XL

Google Pixel 3a και 3a XL: Η Διευθύντρια Προϊόντων αποκάλυψε γιατί διαθέτουν θύρα ακουστικών

Από ότι φαίνεται μερικοί υψηλά ιστάμενοι υπάλληλοι της Google θεωρούν ότι οι αγοραστές των Google Pixel 3a και Pixel 3a XL δεν μπορούν να αγοράσουν αξιόλογα Bluetooth ακουστικά.

Software Google Google I/O 2019

Google Inline Updates: Νέο χαρακτηριστικό που μας αναγκάζει να ενημερώνουμε τις Android εφαρμογές

Αρκετοί επιλέγουν να αγνοούν τις ενημερώσεις των εφαρμογών. Γι’ αυτό η Google δημιούργησε ένα εργαλείο το οποίο βοηθά τους προγραμματιστές να αναγκάζουν τους χρήστες να ενημερώνουν τα apps.