Το app της Nike θα χρησιμοποιεί AR για να μετρήσει το πόδι σας

Update που θα έρθει στην εφαρμογή της Nike θα φέρει την χρήση της επαυξημένης πραγματικότητας (AR) η οποία θα μπορεί να μετρήσει το μέγεδος των ποδιών σας ώστε να αγοράσετε το κατάλληλο νούμερο παπουτσιού.

Σκεφτείτε πόσες ήταν οι φορές που θέλατε να αγοράσετε παπούτσι από το ίντερνετ και δεν γνωρίζατε ποιο νούμερο να προμηθευτείτε. Επίσης ακόμη και να γνωρίζετε το νούμερο σας, τα νούμερα ποικίλουν ανάλογα με την εταιρεία όποτε υπάρχει πιθανότητα να πέσετε έξω. Για παράδειγμα μπορεί σε μία μάρκα να φοράτε νούμερο 41 ενώ σε κάποια άλλη νούμερο 42.

Το νέο feature μπορεί να μετρήσει κάθε πόδι ξεχωριστά, το μέγεθος, το σχήμα και τον όγκο, με ακρίβεια 2 χιλιοστών ενώ στην συνέχεια η εφαρμογή θα σας προτείνει νούμερο για το συγκεκριμένο παπούτσι που επιλέξατε. Αυτό σημαίνει ότι οι τιμές που θα καταγράψει η εφαρμογή θα συγκριθούν με τις τιμές άλλων ανθρώπων που έχουν αγοράσει αυτό το παπούτσι.

Η Nike αναμένεται να ενσωματώσει το συγκεκριμένο feature στο app της αλλά και στα καταστήματα λιανικής πώλησης.

Το update αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο στην Αμερική ενώ έναν μήνα αργότερα το feature θα βρεθεί και στην Ευρώπη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Microsoft Windows 11

Τα νεα emoji των Windows 11 δεν είναι τόσο 3D όσο υποσχέθηκε η Μicrosoft

Η Microsoft είχε υποσχεθεί νέα emoji για τα Windows 11 μαζί με διάφορα άλλα προϊόντα, νωρίτερα αυτόν τον χρόνο.

Software Apple Apple iOS

iOS 15.1 και iPadOS 15.1: Αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 25 Οκτωβρίου

Αναμένεται να είναι διαθέσιμο το SharePlay, η υποστήριξη βίντεο ProRes που είναι ο νέος κωδικοποιητής βίντεο Apple, η υποστήριξη εγγράφων εμβολιασμού COVID-19 στην εφαρμογή Πορτοφόλι και οι διορθώσεις σφαλμάτων για τα γνωστά ζητήματα στο iOS 15.

Software Windows 11

Οι εκδόσεις Windows 11 που δεν υποστηρίζονται θα πάρουν updates

Παλαιότερα μηχανήματα στα οποία εγκαταστάθηκαν τα Windows 11, θα μπορέσουν να πάρουν κάποια updates.

Software

Τα Windows 11 είναι εδώ, αποκτήστε τα σε χαμηλή τιμή

Τα Windows 11 είναι εδώ φέρνοντας περισσότερες νέες λειτουργίες και βελτιώσεις σε σχέση με προηγούμενες εκδόσεις των Windows.