Το app της Nike θα χρησιμοποιεί AR για να μετρήσει το πόδι σας

Nike, Το app της Nike θα χρησιμοποιεί AR για να μετρήσει το πόδι σας

Update που θα έρθει στην εφαρμογή της Nike θα φέρει την χρήση της επαυξημένης πραγματικότητας (AR) η οποία θα μπορεί να μετρήσει το μέγεδος των ποδιών σας ώστε να αγοράσετε το κατάλληλο νούμερο παπουτσιού.

Σκεφτείτε πόσες ήταν οι φορές που θέλατε να αγοράσετε παπούτσι από το ίντερνετ και δεν γνωρίζατε ποιο νούμερο να προμηθευτείτε. Επίσης ακόμη και να γνωρίζετε το νούμερο σας, τα νούμερα ποικίλουν ανάλογα με την εταιρεία όποτε υπάρχει πιθανότητα να πέσετε έξω. Για παράδειγμα μπορεί σε μία μάρκα να φοράτε νούμερο 41 ενώ σε κάποια άλλη νούμερο 42.

Το νέο feature μπορεί να μετρήσει κάθε πόδι ξεχωριστά, το μέγεθος, το σχήμα και τον όγκο, με ακρίβεια 2 χιλιοστών ενώ στην συνέχεια η εφαρμογή θα σας προτείνει νούμερο για το συγκεκριμένο παπούτσι που επιλέξατε. Αυτό σημαίνει ότι οι τιμές που θα καταγράψει η εφαρμογή θα συγκριθούν με τις τιμές άλλων ανθρώπων που έχουν αγοράσει αυτό το παπούτσι.

Η Nike αναμένεται να ενσωματώσει το συγκεκριμένο feature στο app της αλλά και στα καταστήματα λιανικής πώλησης.

Το update αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο στην Αμερική ενώ έναν μήνα αργότερα το feature θα βρεθεί και στην Ευρώπη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear AR NASA VR

NASA: Χρησιμοποιεί τεχνολογίες VR και AR σε αστρονομία και μηχανική

Η NASA βρίσκει αρκετές χρήσεις των VR και AR τεχνολογιών τόσο στην αστρονομία όσο και την μηχανική και ξεκίνησε να αναπτύσσει συστήματα.

Gear AR Augmented Reality Facebook

Facebook και Ray-Ban συνεργάζονται για γυαλιά smart AR

Το Facebook ξεκίνησε να συνεργάζεται με την Ray-Ban για την κυκλοφορία των AR γυαλιών μεταξύ 2023 και 2025.

Gear AR HoloLens vivo

Vivo AR Glass: Γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας [video]

Η Vivo αποκάλυψε βίντεο από τα πρώτα επαυξημένης πραγματικότητας γυαλιά, ονόματι AR Glass που θα συνοδεύουν το 5G smartphone.

Internet AR Google YouTube

Youtube: Virtual try-on πλατφόρμα με την βοήθεια του AR

Το AR Beauty Try-On είναι η νέα πλατφόρμα που θα ενσωματωθεί στο Youtube για την χρήση της AR τεχνολογίας μετά το Pokemon GO.