Το cross-platform Adobe Photoshop CC έρχεται στο iPad μέσα στο 2019

Η Adobe έκανε γνωστό κατά τη διάρκεια του MAX 2018 conference πως το Adobe Photoshop CC θα κυκλοφορήσει στο iPad μέσα στο 2019, θα είναι cross-platform και θα διαθέτει όλα τα γνωστά εργαλεία του προγράμματος καθώς και υποστήριξη για το Apple Pencil.

Ευχάριστα τα νέα για τους φίλους της Apple μιας και θα μπορούν να έχουν το Adobe Photoshop CC στο iPad μέσα στο 2019, σύμφωνα με την Adobe. Το πρόγραμμα θα παρέχει πλήρη υποστήριξη στην επεξεργασία των PSD αρχείων και τη χρήση του Apple Pencil, ενώ εργαλεία όπως τα Brushes, Gradient, Marquee, Lasso, Adobe Sensei-powered Content-aware και cloud sync.

Ένα από τα πολύ θετικά του Photoshop CC είναι πως θα μπορούν οι χρήστες να ξεκινήσουν τη δημιουργία και επεξεργασία των PSD αρχείων τους στον υπολογιστή τους και θα μπορούν να συνεχίσουν να τα επεξεργάζονται στο iPad μιας και το Adobe Photoshop CC είναι cross-platform και υποστηρίζει cloud συγχρονισμό.

Η Adobe τόνισε ακόμη πως εργάζεται στην έκδοση του Photoshop CC για μελλοντική διάθεση της εφαρμογής σε συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android, έτσι ώστε να μπορούν ακόμα περισσότεροι χρήστες να αποκτήσουν πρόσβαση στην πλήρη μορφή του προγράμματος της Adobe, ανεξαρτήτου πλατφόρμας.

Τέλος, αναφορά έγινε και στο Adobe Premiere Rush CC, το πρόγραμμα για την επεξεργασία video σε φορητές συσκευές, το οποίο θα παρέχει clip, color και audio editing, motion graphics και άμεσο upload σε YouTube και Instagram. Το πρόγραμμα θα είναι και αυτό cross-platform, με τους χρήστες να μπορούν να ξεκινούν την επεξεργασία ενός project σε iPhone και iPad και να το συνεχίζουν σε κάποιον Mac υπολογιστή, ενώ η έκδοση για Android αναμένεται να κυκλοφορήσει στο μέλλον.

cross platform adobe photoshop cc ipad 2019, Το cross-platform Adobe Photoshop CC έρχεται στο iPad μέσα στο 2019

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μakis

Το κανανε να μοιαζει παιχνιδακι, ενω στη πραγματικοτητα μονο ετσι δν ειναι για εναν μεσο χρηστη….

Flagship killer

Ελα ντέ… πάντως σε android έχω σωθεί με τα “background eraser” και “photo layers ”
Στο iPad παλεύω με το Photoshop αλλά σε καμία περίπτωση τόσο απλό όσο το δείχνει… Εκτός κι αν έχεις σταθερότητα ελεύθερου σκοπευτή στο χέρι χωρίς να κάνεις zoom σε σημείο να πιξελιασει… πέρα από το crop πάντως όλα τα εργαλεία στο Photoshop είναι σε δύσχρηστη θέση, λες και τα κρύβουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.