Το Disney Plus υποστηρίζει τώρα τη νέα λειτουργία ομαδικής παρακολούθησης του Apple SharePlay

, Το Disney Plus υποστηρίζει τώρα τη νέα λειτουργία ομαδικής παρακολούθησης του Apple SharePlay

Οι χρήστες της Apple θα μπορούν πλέον να παρακολουθούν σε ροή χιλιάδες ταινίες και σειρές στο Disney Plus με φίλους και συγγενείς.

Η Apple άρχισε να διαθέτει την αναμενόμενη λειτουργία SharePlay στους χρήστες iPhone με την ενημέρωση iOS 15.1 (και στο macOS με την πιο πρόσφατη ενημέρωση Monterey). Το SharePlay επιτρέπει στους χρήστες της Apple να συγχρονίζουν την αναπαραγωγή τους για υποστηριζόμενη ροή στις υπηρεσίες FaceTime, ώστε να μπορούν να παρακολουθούν ταινίες και εκπομπές ή να ακούν μουσική μαζί σε πραγματικό χρόνο.

Η Disney προσφέρει ήδη μια δική της δυνατότητα GroupWatch, αλλά το SharePlay επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν FaceTime ενώ κάνουν άλλα πράγματα στις συσκευές Apple τους όταν αναπαράγεται ένα βίντεο στην οθόνη τους. Εάν παρακολουθείτε στο iPad σας, για παράδειγμα, το βίντεό σας θα εμφανίζεται ως πλακίδιο εικόνας σε εικόνα ενώ πλοηγείστε σε άλλες εφαρμογές της συσκευής σας.

Η Disney ανακοίνωσε σήμερα ότι η δυνατότητα υποστηρίζεται σε όλο τον κατάλογό της, συμπεριλαμβανομένων των επερχόμενων τίτλων όπως το The Book of Boba Fett και το Encanto.

Όπως συμβαίνει με το GroupWatch, το SharePlay δεν θα υποστηρίζεται στα προφίλ των παιδιών στο Disney Plus.

Για να παρακολουθήσετε το περιεχόμένο Disney Plus χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα SharePlay της Apple, βεβαιωθείτε ότι οι συσκευές Apple σας είναι ενημερωμένες σε iOS 15.1, tvOS 15.1 ή iPadOS 15.1 ή νεότερη έκδοση. Δυστυχώς, το SharePlay δεν αποτελεί λύση για δωρεάν ροή, επομένως θα χρειαστεί να έχετε μια ενεργή συνδρομή Disney Plus για να χρησιμοποιήσετε επίσης τη δυνατότητα.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software iOS YouTube YouTube Music

YouTube Music: Bug εμφανίζει μαύρη οθόνη στα iPhone

Ορισμένοι χρήστες τoυ YouTube Music για iOS αντιμετωπίζουν ένα σφάλμα όπου η εφαρμογή ανοίγει σε μαύρη οθόνη.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Meta

Η Meta επεκτείνει το Horizon OS σε τρίτους κατασκευαστές – ASUS και Lenovo οι πρώτες που θα το χρησιμοποιήσουν

Η μητρική εταιρεία του Facebook Meta ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει τη διάθεση του λειτουργικού συστήματος Meta Horizon OS.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.