Το efood δημιούργησε μια νέα λειτουργία έκτακτης ανάγκης για τους διανομείς του

efood panic button, Το efood δημιούργησε μια νέα λειτουργία έκτακτης ανάγκης για τους διανομείς του

Τo efood, έχοντας ως κεντρική προτεραιότητα την ασφάλεια του στόλου διανομής του, δημιούργησε μια νέα λειτουργία έκτακτης ανάγκης, με την οποία οι διανομείς μπορούν άμεσα να καλέσουν σε βοήθεια, σε περιπτώσεις που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Η νέα λειτουργία, έχει ενσωματωθεί στο efood riders app, την εφαρμογή που χρησιμοποιούν οι διανομείς κατά την εργασία τους, και συνδέεται με το 112, τον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης, πραγματοποιώντας άμεσα -με το πάτημα ενός κουμπιού – δωρεάν κλήση προς τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Το efood αποτελεί σήμερα μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες με υπηρεσίες delivery στην ελληνική αγορά, εντάσσοντας στο δυναμικό του περισσότερους από 4.000 διανομείς σε όλη την Ελλάδα.

Ενεργό μέρος της στρατηγικής του efood είναι η δημιουργία των καλύτερων συνθηκών εργασίας και ασφάλειας για τους διανομείς του. Για το λόγο αυτό, τους παρέχει τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό, δημιουργεί εκπαιδευτικό υλικό για την ασφαλή οδήγηση, το οποίο διαθέτει μέσα από την πλατφόρμα riders academy και ενεργοποιεί άμεσα τις διαδικασίες για την ασφάλεια των διανομέων, σε περιπτώσεις έκτακτων καιρικών φαινομένων ή καταστάσεων.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software ChatGPT Google

Το Gemini της Google αποκτά μία από τις πιο χρήσιμες λειτουργίες του ChatGPT

Το chatbot Gemini της Google με τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει στην έρευνα, τον προγραμματισμό των διακοπών και πολλά άλλα.

Software Apple ChatGPT featured

Apple – iOS 18: Στην τελική ευθεία οι συνομιλίες με την OpenAI για την ενσωμάτωση του ChatGPT

H Apple φέρεται να βρίσκεται στο τελικό στάδιο της διαπραγμάτευσης μιας συμφωνίας με την OpenAI, σύμφωνα με πηγή που γνωρίζει το θέμα.

Software Apple iOS

Η Apple θα ενισχύει τις λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης με διακομιστές M2 Ultra

Ορισμένες από τις λειτουργίες του iOS 18 θα τροφοδοτούνται με κέντρα δεδομένων με διακομιστές εξοπλισμένους με τα τσιπ πυριτίου της.

Software Galaxy Samsung Samsung Galaxy S24

One UI 7.0: Η Samsung το δοκιμάζει στη σειρά Galaxy S24

H Samsung αυτή την περίοδο διανέμει το One UI 6.1 σε ορισμένες από τις παλαιότερες ναυαρχίδες της και παράλληλα εργάζεται πάνω στο One UI 7.0.