Το Facebook Messenger θα μεταφράζει τις συνομιλίες μέσω AI και M Suggestions

facebook messenger μετάφραση συνομιλίες ai m suggestions, Το Facebook Messenger θα μεταφράζει τις συνομιλίες μέσω AI και M Suggestions

Το Facebook Messenger θα μπορεί σύντομα να μεταφράζει τις συνομιλίες μεταξύ χρηστών που μιλούν διαφορετική γλώσσα μέσω της τεχνητής νοημοσύνης που διαθέτει η σουίτα M Suggestions του Facebook.

Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι μέρος του M Translations που ανακοινώθηκε στο F8 conference του Facebook και “ανήκει” στην AI σουίτα M Suggestions η οποία επιτρέπει στους χρήστες να απαντούν σε μηνύματα μέσω γρήγορων απαντήσεων τις οποίες η τεχνητή νοημοσύνη εμφανίζει βάσει της συνομιλίας μεταξύ των χρηστών.

Η μετάφραση θα πραγματοποιείται στην περίπτωση που, για παράδειγμα, ένας χρήστης που γράφει στα Αγγλικά, λάβει μηνύματα γραμμένα στα Ισπανικά. Τότε το Messenger θα εμφανίσει αυτόματα μια προτροπή για μετάφραση του κειμένου στα Αγγλικά, ενώ το ίδιο θα μπορεί να γίνει και από την πλευρά του Ισπανόφωνου χρήστη όπου το Αγγλικό κείμενο θα μεταφράζεται στα Ισπανικά.

Τέλος, η λειτουργία αυτή θα γίνει διαθέσιμη αρχικά για τους χρήστες των Η.Π.Α και του Μεξικό τις επόμενες εβδομάδες και μόνο για την Αγγλική και Ισπανική γλώσσα, ενώ αναμένεται υποστήριξη επιπλέον γλωσσών στο προσεχές μέλλον.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.