Κάθε τέσσερις εβδομάδες και μία νέα έκδοση του Google Chrome
Σάββατο, 06/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
H Google ανακοίνωσε ότι από τον Chrome 94 και έπειτα θα παρουσιάζει μία σταθερή έκδοση του browser της κάθε μήνα.
Παρασκευή, 22/06/2018 · Ιάκωβος Μπελώνιας
Το Facebook Messenger θα μπορεί σύντομα να μεταφράζει τις συνομιλίες μεταξύ χρηστών που μιλούν διαφορετική γλώσσα μέσω της τεχνητής νοημοσύνης που διαθέτει η σουίτα M Suggestions του Facebook.
Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι μέρος του M Translations που ανακοινώθηκε στο F8 conference του Facebook και “ανήκει” στην AI σουίτα M Suggestions η οποία επιτρέπει στους χρήστες να απαντούν σε μηνύματα μέσω γρήγορων απαντήσεων τις οποίες η τεχνητή νοημοσύνη εμφανίζει βάσει της συνομιλίας μεταξύ των χρηστών.
Η μετάφραση θα πραγματοποιείται στην περίπτωση που, για παράδειγμα, ένας χρήστης που γράφει στα Αγγλικά, λάβει μηνύματα γραμμένα στα Ισπανικά. Τότε το Messenger θα εμφανίσει αυτόματα μια προτροπή για μετάφραση του κειμένου στα Αγγλικά, ενώ το ίδιο θα μπορεί να γίνει και από την πλευρά του Ισπανόφωνου χρήστη όπου το Αγγλικό κείμενο θα μεταφράζεται στα Ισπανικά.
Τέλος, η λειτουργία αυτή θα γίνει διαθέσιμη αρχικά για τους χρήστες των Η.Π.Α και του Μεξικό τις επόμενες εβδομάδες και μόνο για την Αγγλική και Ισπανική γλώσσα, ενώ αναμένεται υποστήριξη επιπλέον γλωσσών στο προσεχές μέλλον.
Σάββατο, 06/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
H Google ανακοίνωσε ότι από τον Chrome 94 και έπειτα θα παρουσιάζει μία σταθερή έκδοση του browser της κάθε μήνα.
Πέμπτη, 04/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Εάν έχεις κάνει τη μετάβαση από το iPhone στο Android, μπορείς να μεταφέρεις τις φωτογραφίες σου από το iCloud στο Google Photos.
Πέμπτη, 04/03/2021 · Βάιος Βήτος
Θέλει να κάνει πιο εύκολη την προβολή των σχολίων και την προσθήκη νέου σχόλιου.
Τρίτη, 02/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Οι browsers που βρίσκονται προεγκατεστημένοι στα smartphones της Xiaomi θεωρούνται spyware.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ