Το Fuchsia Os της Google θα υποστηρίζει Android apps ;

Fuchsia Os της Google υποστηρίζει Android apps, Το Fuchsia Os της Google θα υποστηρίζει Android apps ;

Από τότε που ανακοινώθηκε το Fuchsia Os σπο την Google υπήρχαν υποψίες ότι θα έχει υποστήριξη για τις Android εφαρμογές όπως και το Chrome Os. Αυτό φαίνεται να γίνεται πιο σίγουρο από μια αλλαγή που έγινε στο Android Open Source Project.

Το προηγούμενο μήνα, βρέθηκαν δύο νέες προσθήκες σχετικά με το Fuchsia Os στο Android Open Source Project (AOSP). Το πρώτο αρχείο, “platform/prebuilds/fuchsia_sdk” το οποίο φαίνεται να περιέχει ένα pre-built αντίγραφο του Fuchsia SDK, που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την δημιουργία εφαρμογών για το νέο λογισμικό. Το δεύτερο, “device/google/fuchsia” θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από το Android Emulator ώστε να ‘τρέξει’ το λειτουργικό σύστημα.

Το Fuchsia Os, θα πραγματοποιήσει τα παραπάνω μέσω του Android Runtime αλλά δεν είναι ξεκάθαρο το πώς ακριβώς θα το επιτύχει αυτό.

Τέλος, η υποστήριξη των android εφαρμογών δεν αποτελεί έκπληξη διότι το Android ως το πιο δημοφιλές λογισμικό για κινητές συσκευές έχει και τους πιο πολλούς χρήστες, και μια τέτοιου είδους υποστήριξη θα τους διευκολύνει να μεταβούν ευκολότερα στο νέο λειτουργικό σύστημα αν το θελήσουν.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.