Η Google τήρησε την υπόσχεση της και η φωνή του John Legend είναι η πρώτη που προστίθεται στον ψηφιακό Assistant της εταιρείας.
Η Google υποσχέθηκε επιπλέον φωνές στον ψηφιακό Assistant της κατά της διάρκεια του I/O 2018 και ένα μήνα πριν το φετινό event πραγματοποίησε την υπόσχεση της. Η φωνή του John Legend είναι η πρώτη που προστέθηκε στο Google Assistant και πλέον μπορείτε να την επιλέξετε ώστε να ακούγεται αυτή σε κάθε απάντηση που θα παίρνετε τόσο από τα Home products της Google αλλά και το smartphone σας.
Για να ακούσετε λοιπόν την φωνή του John Legend το μόνο που έχετε να πείτε στον Assistant της Google είναι “talk like John Legend”. Η φωνή του θα αλλάξει με αυτή του γνωστού τραγουδιστή για συγκεκριμένες κατηγορίες όπως ο καιρός, η απάντηση ερωτήσεων και τα ανέκδοτα ενώ για όλα τα υπόλοιπα θα χρησιμοποιείται η φωνή που έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα.
Η Google είχε επισημάνει πως αυτές είναι special φωνές θα είναι διαθέσιμες για περιορισμένο χρονικό διάστημα χωρίς όμως να μιλήσει με συγκεκριμένες ημερομηνίες.
Το σίγουρο είναι πως η φωνή του John Legend δεν θα είναι η μόνη που θα προστεθεί στον Assistant και ίσως μάθουμε κατά την διάρκεια του Google I/O 2019 ποιοι άλλοι celebrity θα δώσουν την φωνή τους στον Βοηθό του κολοσσού.
Τα στοιχεία της Similarweb για τον Αύγουστο 2026 δείχνουν το ChatGPT στο 55,5% της web επισκεψιμότητας AI chatbots, με το Gemini στο 25,6% και το Claude να εκτοξεύεται στο 9,3%.
Η Microsoft παρουσίασε στην IFA 2026 τη νέα της αποστολή: «unmetered intelligence» σε κάθε σπίτι, με τοπικό AI στα Windows 11, RTX Spark και Project Zenith.
Το One UI 9 πρόσθεσε τρεις νέες συχνότητες ανανέωσης οθόνης σε Galaxy S24 και S25 — 20Hz, 26,67Hz και 40Hz — για λίγη παραπάνω αυτονομία, χωρίς καμία ρύθμιση από τον χρήστη.
Σχόλια