To Google Maps επεκτείνει τη λειτουργία busyness πάνω στην ώρα για την περίοδο των διακοπών

Λίγο πριν την περίοδο των διακοπών, η Google ανακοινώνει νέες δυνατότητες για το Google Maps. Η εταιρεία θα επεκτείνει την λειτουργία busyness, που ξεκίνησε στo I/O 2021 για Χριστουγεννιάτικες αγορές, εκθέσεις και πλατείες.

Η πλοήγηση στα αεροδρόμια και τα εμπορικά κέντρα θα γίνει ευκολότερη με την παγκόσμια ανάπτυξη της πλοήγησης σε αυτά τα μέρη. Ορισμένες πόλεις στις ΗΠΑ λαμβάνουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εύρος τιμών για συγκεκριμένα εστιατόρια και καλύτερες πληροφορίες για ταχύτερη παραλαβή από το παντοπωλείο.

, To Google Maps επεκτείνει τη λειτουργία busyness πάνω στην ώρα για την περίοδο των διακοπών

Η λειτουργία busyness λειτουργεί για πλατείες, μουσεία και άλλα δημοφιλή σημεία ενδιαφέροντος. Θα κυκλόφορήσει εγκαίρως για την εορταστική περίοδο σε όλο τον κόσμο, οπότε χρήστες Android και iOS, ετοιμαστείτε να λάβετε σύντομα καινούρια ενημέρωση.

Είναι μία πολύ χρήσιμη δυνατότητα αν αναλογιστεί κανείς πόσο χρόνο και άγχος μπορεί να μας γλιτώσει. Δεδομένου ότι τα περισσότερα εμπορικά κέντρα και αεροδρόμια είναι ήδη καταχωρημένα στην εφαρμογή, όταν κάνετε μεγέθυνση αρκετά κοντα σε αυτά, θα υπάρχουν πραγματικές οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να μην περιπλανιέστε και να γλιτώσετε κίνηση και άγχος.

, To Google Maps επεκτείνει τη λειτουργία busyness πάνω στην ώρα για την περίοδο των διακοπών

Οι χρήστες στις ΗΠΑ θα χαρούν επίσης να μάθουν, πως η επιλογή παραλαβής από το πεζοδρόμιο που χρησιμοποιήθηκε πιλοτικά στο Πόρτλαντ, επεκτείνεται τώρα σε 2000 τοποθεσίες καταστημάτων, σε 30 πολιτείες. Περιλαμβάνει καταστήματα όπως τα Kroger, Fry’s, Ralphs and Marianos και επιλεγμένα καταστήματα Fred Meyers. Η Google ισχυρίζεται, πως τα άτομα που χρησιμοοιούν αυτήν την δυνατότητα, περιμένουν λιγότερο από 5 λεπτά για τα παντοπωλεία τους.

Η κατάσταση είναι ίδια με το φαγητό. Μόνο οι Αμερικάνοι θα λάβουν τις αναλυτικές τιμές προς το παρόν, καθώς και επιπλέον πληροφορίες εάν ο χώρος διαθέτει επιλογές για φαγητό σε εξωτερικό χώρο, παράδοση και παραλαβή στο πεζοδρόμιο.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.