Το HERE maps θα περιλαμβάνει πολύ σύντομα τις δυνατότητες της "Alexa" [CES 2019]


Η εφαρμογή HERE maps μπορεί ήδη να βρεθεί σε περισσότερα από 100 εκατομμύρια οχήματα παγκοσμίως. Στην έκθεση CES 2019, η HERE θα ανακοινώσει την πρώτη παγκoσμίως δυνατότητα «Πλοήγησης ως υπηρεσία» που την ονομάζει «HERE Navigation On-Demand».
Με τη χρήση αυτής της λύσης, κάθε κατασκευαστής αυτοκινήτων θα μπορεί εύκολα να εγκαταστήσει ένα σύστημα πλοήγησης και ψυχαγωγίας-ενημέρωσης (infotainment) στα οχήματά του. Οι καταναλωτές θα μπορούν επίσης να απολαμβάνουν ακριβείς πληροφορίες πλοήγησης και αυτόματες ενημερώσεις λογισμικού χωρίς να επισκέπτονται τις κοντινές αντιπροσωπείες.
Η εταιρία ανακοίνωσε επίσης ότι η Alexa θα είναι προεγκατεστημένη στις υπηρεσίες πλοήγησής της. Αυτή η ενοποίηση θα επιτρέψει την εμπειρία φωνητικών εντολών εκ μέρους των καταναλωτών τόσο εντός όσο και εκτός του αυτοκινήτου. Για παράδειγμα, θα μπορείτε να ζητήσετε από την Alexa να θέσει μια υπενθύμιση για να πάρετε ψωμί από τον φούρνο, μετά την δουλειά. Στο τέλος της εργάσιμης ημέρας, το σύστημα πλοήγησης εντός του οχήματος θα βρίσκει τη βέλτιστη διαδρομή προς το κατάστημα με βάση τις πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο και θα παρέχει μια φιλική φωνητική υπενθύμιση για να πάρετε το ψωμί, καθώς πλησιάζετε στο τοπικό σας κατάστημα. Στο μέλλον, η Alexa θα είναι σε θέση να απαντήσει σε ερωτήσεις λαμβάνοντας υπόψη το γύρω περιβάλλον. Για παράδειγμα:
Όταν θα ρωτάτε: “Alexa, πού να στρίψω;” Η Alexa θα μπορεί να απαντήσει: “στρίψτε αμέσως μετά το σούπερ μάρκετ“.
Επιπλέον, η Alexa θα επιτρέψει στους χρήστες να αναζητούν και να εντοπίζουν σημεία ενδιαφέροντος, να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με την κίνηση στους δρόμους και να προτείνει εναλλακτικά δρομολόγια τόσο εντός όσο και εκτός του αυτοκινήτου.
HERE Navigation on Demand 570px
Να σας υπενθυμίσουμε πως για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το Techblog θα βρίσκεται στην έκθεση CES 2019 στο Las Vegas μεταξύ 8 και 11 Ιανουαρίου 2019, για να σας μεταφέρει άμεσα όλα τα τελευταία νέα τεχνολογίας.
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android 12 Google

Διαρροή για το Android 12 δείχνει τι αλλαγές θα φέρει

Σημαντικές φαίνεται να είναι οι αλλαγές στο Android 12, όπως μαρτυρεί πρόσφατη διαρροή για το user interface.

Software Google gmail

To Gmail δοκιμάζει νέο τρόπο ενσωματωμένου chat

Μία αλλαγή περιμένει σύντομα τους Android και iOS χρήστες της εφαρμογής Gmail, με ενσωματωμένο το chat.

Software Microsoft

Αναφορές για προβλήματα στο Outlook – δες πώς να τα αντιμετωπίσεις

Εντοπίστηκε ένα bug στο Microsoft Outlook, το οποίο δεν επέτρεπε τη δημιουργία και ανάγνωση emails.

Software WhatsApp

Αποδοχή των όρων του με το… ζόρι επιβάλλει το WhatsApp

To WhatsApp φαίνεται πως θέλει να επιβάλλει την αποδοχή των όρων χρήσης της εφαρμογής του με το… έτσι θέλω.