Το Instagram αναβαθμίστηκε και χάθηκε η υποστήριξη για την οθόνη των iPhone Xs, Xs Max και XR

Instagram αναβαθμίστηκε χάθηκε υποστήριξη οθόνη iPhone Xs Xs Max XR, Το Instagram αναβαθμίστηκε και χάθηκε η υποστήριξη για την οθόνη των iPhone Xs, Xs Max και XR
Είναι αλήθεια πως το Instagram αναβαθμίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αλλά με την τελευταία αναβάθμιση στο iOS, υπάρχουν χρήστες των iPhone Xs, Xs Max και XR που παραπονιούνται για την ποιότητα του πως εμφανίζεται η εφαρμογή στην οθόνη τους.
Πιο συγκεκριμένα, η αναβάθμιση (έκδοση 75) του Instagram που εμφανίστηκε στο App Store, δημιούργησε πρόβλημα στην εμφάνισή της στην οθόνη των iPhone του 2018. Χρήστες στο Reddit αναφέρουν πως οι φωτογραφίες φαίνονται θολές όπως και το κείμενο, οι αποστάσεις μεταξύ των εικονιδίων έχουν μεγαλώσει και μοιάζει σαν η εφαρμογή να “έχασε” την υποστήριξη για την οθόνη αυτών των iPhone.
Ένας κάτοχος του iPhone Xs Max δημοσίευσε φωτογραφία από το δικό του Instagram στην έκδοση 75 και της συζύγου του στην έκδοση 74, για να δείξει τη διαφορά μεταξύ τους και το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί. Δεν είναι γνωστό το πότε θα κυκλοφορήσει κάποια αναβάθμιση που θα διορθώνει αυτό το πρόβλημα αλλά μπορεί να ήταν καλό οι χρήστες να μην προχωρήσουν ακόμα στην αναβάθμιση της εφαρμογής, μέχρι να κυκλοφορήσει η καινούργια που αναμένεται να επαναφέρει την εφαρμογή στην προηγούμενή της κατάσταση για τα συγκεκριμένα iPhone.
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panagiotis

Βλέπετε εσείς διαφορά; Γιατί εγώ δεν την βλέπω ποιό θολή.

max91

Πω πω αυτη η “ειδηση” θα μπορουσε να ειναι το τελος της Apple, αν το ακουσουν ολα τα κοριτσια οτι το IPHONE δεν υποστηριζει σωστα το INSTA παει τελειωσε… προβλεπονται χωρισμοι χαχαχα

Petros

Σιγά σιγά την πετάνε ολοι εξω, μόνο τα παιδάκια του γυμνασίου και οι κομμωτριες εμεναν πιστοί στο iPhone

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Instagram Meta

Instagram: Πλέον μπορείτε να επεξεργαστείτε τα DMs σας

To Instagram ανακοίνωσε ενημερώσεις για την πλατφόρμα που αφορούν τη δυνατότητα άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Instagram Mark Zuckerberg

Γερουσία των ΗΠΑ: Οι CEOs των social media έχετε αίμα στα χέρια σας

Οι Αμερικανοί γερουσιαστές κατηγόρησαν τους ηγέτες των μεγαλύτερων εταιρειών μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο.

Internet Instagram

To Instagram δοκιμάζει το Flipside για ένα πιο ιδιωτικό προφίλ

Το Instagram εργάζεται σε μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται “Flipside” που θα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν ένα δευτερεύον προφίλ.