Το Instagram επιτρέπει πλέον στους χρήστες να απαντούν σε σχόλια με Reels

, Το Instagram επιτρέπει πλέον στους χρήστες να απαντούν σε σχόλια με Reels

Το Instagram κυκλοφόρησε μια νέα δυνατότητα “Reels Visual Replies” που επιτρέπει στους χρήστες να απαντούν σε σχόλια σε αναρτήσεις με Reels. Τώρα, όταν οι χρήστες επιλέγουν να απαντήσουν σε ένα σχόλιο, θα βλέπουν μια νέα επιλογή που τους επιτρέπει να επιλέξουν το κουμπί Reels για να δημιουργήσουν μια απάντηση βίντεο. Ο γίγαντας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σημειώνει ότι η απάντηση βίντεο θα εμφανίζεται ως αυτοκόλλητο.

«Αγαπάμε τις κοινότητες που έχουν δημιουργήσει οι δημιουργοί στο Instagram», ανέφερε το Instagram σε tweet που ανακοινώνει τη νέα λειτουργία. “Γι’ αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που κυκλοφορούμε το Reels Visual Replies, μια νέα δυνατότητα για αλληλεπίδραση με το κοινό σας.”

Η πιο πρόσφατη λειτουργία του Instagram ενσωματώνει περαιτέρω το Reels στην ευρύτερη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα λειτουργία είναι παρόμοια με τις απαντήσεις βίντεο του TikTok, οι οποίες επιτρέπουν στους χρήστες να απαντούν σε σχόλια για το περιεχόμενό τους με απαντήσεις βίντεο. Το TikTok κυκλοφόρησε τη δυνατότητα πέρυσι για να δώσει στους χρήστες έναν τρόπο να προσφέρουν περισσότερο περιεχόμενο, σχετικά με τα βίντεό τους και να απαντήσουν σε ερωτήσεις. Λαμβάνοντας υπόψη τη δημοτικότητα της δυνατότητας, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Instagram κυκλοφορεί μια παρόμοια λειτουργία για τον δικό του κλώνο TikTok.

Η κυκλοφορία του Reels Visual Replies έρχεται καθώς το Instagram διαθέτει πολλές νέες δυνατότητες. Πιο πρόσφατα, η εταιρεία εισήγαγε μια νέα λειτουργία χρονοκάψουλας IG Stories στο τέλος του έτους “Playback”. Η λειτουργία αξιοποιεί το Αρχείο Ιστοριών, ώστε οι χρήστες να μπορούν να προσαρμόσουν και να επιλέξουν έως και 10 ιστορίες για να τις μοιραστούν με τους ακολούθους τους. Για να είναι κατάλληλοι για αυτήν τη λειτουργία, οι χρήστες πρέπει να έχουν δημοσιεύσει περισσότερες από τρεις ιστορίες φέτος ή να έχουν ενεργοποιήσει το Αρχείο Ιστοριών. Το Instagram προτείνει αναρτήσεις αναπαραγωγής για εσάς, αλλά έχετε επίσης την επιλογή να επιλέξετε αυτά που θέλετε να μοιραστείτε.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Instagram

Instagram: Θα θολώνει τις γυμνές φωτογραφίες που στέλνονται σε ανηλίκους

Το Instagram ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα λειτουργία ασφαλείας που θολώνει τις γυμνές εικόνες στα μηνύματα.

Software Instagram TikTok

TikTok: Ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί το Instagram με την εφαρμογή Notes για φωτογραφίες

To ΤikTok ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί ευθέως το Instagram με μια νέα εφαρμογή για φωτογραφίες που, όπως διέρρευσε, θα λέγεται Notes.

Software featured Instagram Meta

Instagram: Πλέον μπορείτε να επεξεργαστείτε τα DMs σας

To Instagram ανακοίνωσε ενημερώσεις για την πλατφόρμα που αφορούν τη δυνατότητα άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.