Με το iOS 16 μπορείτε να μεταφέρετε μια eSIM μεταξύ iPhone μέσω Bluetooth

ios 16, Με το iOS 16 μπορείτε να μεταφέρετε μια eSIM μεταξύ iPhone μέσω Bluetooth

Μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει τη μεταφορά μιας eSIM μεταξύ iPhone μέσω Bluetooth κατά τη ρύθμιση της υπηρεσίας κινητής τηλεφωνίας φέρνει το iOS 16.

Στην εφαρμογή Ρυθμίσεις σε ένα iPhone με iOS 16, πατώντας στο “Ρύθμιση eSIM” εμφανίζεται μια επιλογή μεταφοράς μιας eSIM και του σχετικού αριθμού τηλεφώνου από άλλο iPhone μέσω Bluetooth. Για να μεταφέρετε μια eSIM από άλλο iPhone, η Apple συνιστά να βεβαιωθείτε ότι το άλλο iPhone είναι κοντά, ξεκλείδωτο, έχει ενεργοποιημένο το Bluetooth και εκτελεί iOS 16 ή μεταγενέστερη έκδοση.

Η λειτουργία φαίνεται να είναι διαθέσιμη σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά είναι δυνατή μόνο η ολοκλήρωση των μεταφορών Bluetooth των eSIM που εκδίδονται από παρόχους που υποστηρίζουν τη δυνατότητα. Καθώς είναι στο στάδιο beta αυτή τη στιγμή, οι πάροχοι προφανώς και θα είναι περιορισμένοι.

Η πρώτη beta του iOS 16 κυκλοφόρησε στους προγραμματιστές νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και μια δημόσια beta θα είναι διαθέσιμη τον Ιούλιο. Η Apple είπε ότι το iOS 16 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, οπότε αυτή η νέα δυνατότητα μεταφοράς eSIM θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.