To Messenger θα σταματήσει να υποστηρίζει SMS

Meta Messenger, To Messenger θα σταματήσει να υποστηρίζει SMS

H εφαρμογή Messenger της Meta θα σταματήσει να υποστηρίζει SMS από τον Σεπτέμβριο, με την εταιρεία να ενημερώνει ήδη τους χρήστες για την αλλαγή.

Μαθαίνοντας τα νέα, πολλοί κάνουν παράπονα στο Reddit ενώ η Meta δεν έχει δώσει καμία απολύτως εξήγηση για τον λόγο που προχωρά σε αυτή την ενέργεια.

“Εάν χρησιμοποιείτε το Messenger ως την προεπιλεγμένη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων SMS για τη συσκευή σας Android, σημειώστε ότι δεν θα μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε το Messenger για να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα SMS που αποστέλλονται από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας σας όταν ενημερώστε την εφαρμογή σας μετά τις 28 Σεπτεμβρίου 2023”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σελίδα υποστήριξης της Meta.

Επομένως, αν δείτε μια νέα έκδοση στο Google Play Store γύρω στις 28 Σεπτεμβρίου και τη κατεβάσετε, τότε θα δεν λαμβάνετε πλέον SMS στην εφαρμογή Messenger σας. Τα SMS, ωστόσο, θα έρχονται κανονικά στην προεπιλεγμένη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων του τηλεφώνου σας.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Meta

Η Meta επεκτείνει το Horizon OS σε τρίτους κατασκευαστές – ASUS και Lenovo οι πρώτες που θα το χρησιμοποιήσουν

Η μητρική εταιρεία του Facebook Meta ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει τη διάθεση του λειτουργικού συστήματος Meta Horizon OS.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.