Αυτό είναι το mixed reality OS της εταιρείας Magic Leap

magicleaplogo

Η εταιρεία Magic Leap είναι μια startup των Η.Π.Α που ετοιμάζεται να παρουσιάσει το δικό της AR headset και αποκάλυψε ένα μικρό μέρος του mixed reality λειτουργικού συστήματός της

Θα πρέπει να αναφέρουμε πως η Magic Leap ασχολείται με την ανάπτυξη AR headset το οποίο θα χρησιμοποιεί εικονικά αντικείμενα και θα τα τοποθετεί στον πραγματικό κόσμο με τους χρήστες να αλληλεπιδρούν με αυτά. Στο VR αντιθέτως έχουμε την κατασκευή ενός ολοκληρωτικά εικονικού κόσμου στον οποίο ο χρήστης περιηγείται και αλληλεπιδρά με τα VR αντικείμενα.

Η Magic Leap προχώρησε σε μια μικρή αποκάλυψη σχετικά με το mixed reality λειτουργικό σύστημά της το οποίο διαθέτει τη οθόνη έναρξης με τις stock εφαρμογές που θα είναι διαθέσιμες όταν το AR headset κυκλοφορήσει στην αγορά. Παρά το γεγονός πως δεν είναι η τελική έκδοση των εφαρμογών αυτών, έχουμε μια πρώτη εικόνα του τι ετοιμάζει η εταιρεία.

Επιπλέον, οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν την εφαρμογή με τις φωτογραφίες οι οποίες εμφανίζονται σε 2D μορφή, με τις εφαρμογές αυτού του τύπου να ονομάζονται “landscape apps” ενώ σημαντικό είναι το ότι οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν πολλές τέτοιες εφαρμογές ταυτόχρονα. Τα 3D apps με τα οποία ο χρήστης θα μπορεί να αλληλεπιδρά με τον πραγματικό κόσμο ονομάζονται “immersive apps” και αναμένεται να είναι αυτά που θα τραβήξουν όλη την προσοχή μιας και η Magic Leap υπόσχεται μια ξεχωριστή εμπειρία στους χρήστες που θα αγοράσουν το AR headset της εταιρείας.

Η Magic Leap ανακοίνωσε πως το headset που αναπτύσσει θα είναι διαθέσιμο το καλοκαίρι που διανύουμε, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας καθώς και την τιμή πώλησης.

magicleap1

magicleap2

magic-leap2

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software LinkedIn Social Media

Linkedin: Δημιουργεί νέα πλατφόρμα για ελεύθερους επαγγελματίες

To LinkedIn δημιουργεί νέα πλατφόρμα για Freelancers Marketplace που θα επιτρέπει τους επιχειρήσεις να βρίσκουν, να συνδέονται με ελεύθερους επαγγελματίες.

Software Twitter

To Twitter σχεδιάζει τη νέα λειτουργία των Super Follows

To Τwitter ανακοίνωσε πρόσφατα το ενδεχόμενο λανσαρίσματος μιας νέας λειτουργίας, των super follows.

Software Facebook

Νέα καμπάνια του Facebook προς τους κατόχους iPhone

Με τίτλο “Good Ideas Deserve to be found”, το Facebook προσπαθεί να πείσει τους κατόχους iPhone να επιτρέπουν τη συλλογή δεδομένων.

Software

Αποκτήστε δημοφιλές λογισμικό Windows 10 Pro με €7.31 και Office 2016 Pro με €17

Συνεχίστε δυνατά τη χρονιά με νέο λογισμικό και τσιμπήστε τα καλύτερα deals σε κλειδιά για Windows και Office, λογισμικό Anti-Virus και άλλα Security apps με εκπτώσεις 44.1% και 37.9%.