Το Nokia 7 Plus αναβαθμίζεται επίσημα σε Android 9 Pie

nokia 7 plus αναβαθμίζεται επίσημα android 9 pie, Το Nokia 7 Plus αναβαθμίζεται επίσημα σε Android 9 Pie

Η HMD Global ανακοίνωσε πως το Nokia 7 Plus αναβαθμίζεται επίσημα σε Android 9 Pie, φέρνοντας τις καινοτομίες του νέου λειτουργικού συστήματος της Google σε μια συσκευή που αποτελεί μέρος του προγράμματος Android One και βρίσκεται μόλις 6 μήνες στην αγορά.

Το Nokia 7 Plus αποτελεί μέρος του προγράμματος Android One και θα διαθέτει το App Actions, τη λειτουργία που δείχνει τα machine learning και AI χαρακτηριστικά του Android Pie μιας και στην ουσία “μαθαίνει” το πως χρησιμοποιούμε τη συσκευή μας καθημερινά, ενώ διαμορφώνει την κατανάλωση της ενέργειας όπως και τη ισχύ του επεξεργαστή σύμφωνα με τις διεργασίες που πραγματοποιούμε.

Το Android Pie βελτιώνει την αυτονομία της συσκευής μέσω του Adaptive Battery μιας και “καταλαβαίνει” το ποιές εφαρμογές χρησιμοποιούμε περισσότερο, έτσι ώστε να εξοικονομεί ενέργεια και να τη διοχετεύει στις εφαρμογές που ο χρήστης χρησιμοποιεί πιο συχνά, μειώνοντας την κατανάλωση της μπαταρίας σε στιγμές που η συσκευή δεν τη χρειάζεται. Επάνω στην ίδια λογική βασίζεται και η λειτουργία “Adaptive Brightness” με τη συσκευή να προσαρμόζει τη φωτεινότητα της οθόνης μέσα από το πως χρησιμοποιείται η συσκευή και ανάλογα με τις ρυθμίσεις που ορίζει ο κάθε χρήστης.

Το Digital Wellbeing θα γίνει διαθέσιμο αργότερα μέσα στο φθινόπωρο και θα προτρέπει τους χρήστες να κάνουν ένα διάλειμμα από το smartphone που έχουν για να βρούν την ισορροπία μεταξύ ψηφιακής και πραγματικής ζωής. Αυτό γίνεται μέσω του ορισμού χρονικής διάρκειας χρήσης σε κάθε εφαρμογή μέσω του “App Timer”, έτσι ώστε να μην κάνουμε υπερβολική χρήση της.

Τέλος, η λειτουργία “Wind Down” αφορά όσους χρησιμοποιούν το smartphone τους στο κρεβάτι και θα μπορούν να την ενεργοποιήσουν έτσι ώστε η συσκευή να “μπει” σε Do Not Disturb mode, αλλάζοντας ταυτόχρονα όλα τα χρώματα σε ασπρόμαυρα έτσι ώστε να την αφήσουν στην άκρη και να κοιμηθούν.

nokia 7 plus αναβαθμίζεται επίσημα android 9 pie, Το Nokia 7 Plus αναβαθμίζεται επίσημα σε Android 9 Pie

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos ®

“Εγγλέζα” στο ραντεβού της η HMD global. Το είπε και το έκανε, δίνει την αναβάθμιση από τους πρώτους (χάρη και στο γεγονός ότι το κινητό ανήκει στο πρόγραμμα Android One φυσικά). Άντε να δούμε πώς θα κάτσει η αναβάθμιση στο κινητό, να δούμε πότε θα πάρουμε το Android 9 και εμείς οι υπόλοιποι με συσκευές Nokia.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Smartphones HMD Global Nokia

Nokia 2660 Flip: Το ιδανικό flip κινητό για τους λάτρεις των εύχρηστων συσκευών

Το Nokia 2660 Flip αντέχει δεκάδες χιλιάδες flips για μέγιστη ανθεκτικότητα, ώστε να το απολαμβάνετε και να κρατήσετε το τηλέφωνό σας για χρόνια.

Smartphones HMD Global Nokia

Nokia G21: Με έμφαση στην αυτονομία και τη φωτογραφία

Σε ένα κομψό και ελκυστικό πακέτο έρχεται το Nokia G21 για να δείξει πως κάθε τι που ζητάμε από ένα smartphone, θα τα βρούμε εδώ.

Smartphones HMD Global Nokia

Nokia X10: Λαμβάνει ενημέρωση Android 12

Την περασμένη εβδομάδα το X20 ενημερώθηκε με Android 12 και τώρα είναι η σειρά του X10 να λάβει την πιο πρόσφατη έκδοση του Android.